Miért érezheti azt az ember, hogy egy magasabb energia irányítja a hangulatát, ami felett az embernek nincs kontrollja?
Tehát, felkelsz reggel, jó kedved van, 2 eshetőség fordulhat elő a nap folyamán,
- 1. a kedved pozitív marad és örülsz, hogy tehetetd a dolgaidat, fokuszálhatsz a jövőbeli terveidre
- 2. A kedved teljesen leromlik, elvagy veszve a fejedben és arra gondolsz ki nézett rád furán, és hogy vajon miért blabla bla
Mintha nem lenne az embernek kontrollja a felett, hogy milyen kedve lesz holott a nap folyamán nem történt olyan kritikus esemény ami kiváltotta volna
Tapasztaltátok már?
25f
Talán, mert igy is van.
Én általában akkor gondolkodom el ezen, mikor már alapból rossz kedvvel kelek fel, holott, jól aludtam, nem álmodtam rosszat, tehát semmi nem szolgál rá a rosszkedvre.
Aztán a fene tudja...biztos van erre is ésszerű magyarázat, csak még nem jöttem rá. :D
Az is lehet, csak annyi a magyarázat amit a legtöbben mondanak erre vagy az ehhez hasonló sztorikra..."Te bolond vagy" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!