21 éves lány vagyok, az allamon erősebb a szőrzet az átlagnál.. Borotvalni, gyantazni nem akarom mert akkor ennél is csúnyább lesz. Napi szintem szedem szemöldökcsipeszel a szorszalalakat. De ez sem jó, van valami tipp hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Végleges szőrtelenítésre nincs pénzem..2020. szept. 28. 20:59
11/17 anonim válasza:
6-7.
Sok helyen hallom, hogy jó és nem ejtik az L betűt, ennél fogva NÁLAM így helyes.
Ennyit a kötözködésről bhasszátok meg!!!
A kérdésre kéne válaszolni talán.
Amit én írtam azt magamon tapasztaltam , amit más fűzött hozzá az más véleménye...
12/17 anonim válasza:
#11 mi is úgy mondjuk hogy JÓ, de a jól a helyes.
13/17 anonim válasza:
Ha a hallásra hagyatkozol akkor félre érthető.
14/17 anonim válasza:
8,9-es!
Azért érdekes, hogy az én elhagyott L betűm szemet szúrt, de a 6-os ékezet mentessége rendben van..
És pont ő oktat engem helyesírásról!
Gratulálok...
15/17 anonim válasza:
Azért mert valaki ékezet nélkül ír gépen vagy telon attól még mindig helyesírás, lehet neki nincs ékezet vagy nem találja.
16/17 anonim válasza:
Az lehet, de ettől még nem tökéletes az írása!
És ha nem tökéletes, akkor így nem kötök bele abba aki jó indulattal válaszolt a kérdezőnek!
Vagy rosszul gondolom? Nyílván igen.
17/17 anonim válasza:
Igen, igen menj el endokrinológushoz! Egyébként nagyon szórakoztatóak vagytok!!🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!