Milyenek a fiatal férfiak mostanában szőrzet szempontjából? Borotválják a hónaljukat? Mellkasukat? Hasukat? Lábukat?...
Figyelt kérdés
Volt valaki estleg strandon?2020. júl. 10. 11:39
1/11 A kérdező kommentje:
*mostanában
2020. júl. 10. 11:39
2/11 anonim válasza:
hónalj és has amit csupasznak láttam a többségnél, láb szőrös, mellkas pedig változó
3/11 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan változatosak, mint korábban is voltak a férfiak.
A legtöbb semmit se. Vagy olyan helyen, amit nem láthat bárki :D
Sportolóknál szoktam látni csupasz mellkast, néha lábat. Bár csupasz mellkasa sokaknak természetesen van, nem kell szőrteleníteniük.
4/11 anonim válasza:
A legtöbb ahogy látom hónaljat borotvál, de valaki azt se. A mellkas jó kérdés, viszonylag sok csupasz mellkasú férfit látok, de most az, hogy ők szőrtelenítik-e, vagy alapból ilyen nekik, az jó kérdés.
5/11 anonim válasza:
A többség visszataszító igénytelen.
Némelyiken olyan vastag a prém hogy le sem barnul rendesen.
De mint tudjuk a FÉRFI csak is szőrösen férfi..
6/11 anonim válasza:
Változó.
Általában amiket észrevettem: borotvált hónalj, esetleg mellkas.
Láb, has szinte minden esetben szőrös.
7/11 anonim válasza:
Ez mindenkinek a saját döntése. Hidd el senkit sem érdekel a másik szőre.
9/11 anonim válasza:
Ez teljesen ember függő...
Ahogyan az intim rész is...
Ahogyan jobban érzed magadat, úgy csináld.
10/11 anonim válasza:
Egy csomó borotvált/gyantázott lábú fiatal srácot látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!