Mit gondoltok egy olyan 18 év körüli lányról, aki nem szőrtelenít sehol?
Semmit.
Nyilván szokatlan, és lehet feltűnik, de azon túl, hogy picit ránézek, nem gondolok semmit.
A te dolgod, és ebben idegen nem fog beleszólni. Érezd jól magad a bőrödben!
20/l
Azt, hogy nem érdekli mások véleménye, fel meri vállalni önmagát. Valószínűleg egy picit irigy lennék emiatt, mivel én nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy mit gondolnak mások.
Biztos feltűnne, amikor az illető rövidnadrágban van, mert ritka, de egyáltalán nem zavarna. 23/N
Vagy azt,hogy lázadó 21.századi emancipunci vagy túl érzékeny a bőre ,bár akkor takargatná... De nem zavar, én sem szoktam rendszeresen,ha nem kell dokihoz menni alul egyáltalán nem szedem le mert bitang érzékeny a bőröm,a férjemet meg nem zavarja,sőt..
31/n
Nem értem, miért lett lepontozva a hármas válaszoló. Az is egy vélemény, most nem mindenki fog odáig lenni azért, hogy valakinek szőrös a lába.
Amúgy nem is tudom. Én szőrtelenítek, mert zavar magamon, és úgy jobban tetszenek magamnak. Most ha valaki nem szőrtelenít, az ő dolga, annyira nem érdekel. Nem nagyon szoktam foglalkozni ilyen szinten másokkal, mert na, ez nem olyan fontos dolog. Meg ez általában akkor feltűnő, ha valaki rövidnadrágban van, és szőrös a lába, és én pedig nem nagyon szoktam mások lábát nézegetni, szóval tényleg hidegen hagy. :)
17/L
Azért lett lepontozva, mert ocsmány a stílusa. A vélemény egy dolog...
Ha én kiírom, hogy egy pasin a fülbevaló b...zis, engem is lepontoznak. L.
Az ő dolga, de kétlem, hogy egy ilyen lány miniszoknyában, vagy vállpántos felsőben járna, esetleg a strandra így menne ki. Szóval, kicsit álszentnek érzem ezt az egészet.
Tesiórán is gondolom mindenki megnézi az adott lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!