Ennyire fáj első gyantázás után?
Tegnap próbáltam először ki a gyantázást, a hónaljamon, és már alapból iszonyatosan fájt, és eléggé el is keseredtem, amikor megláttam, hogy alig jött ki valami. Lehet nem rántottam elég erősen, pedig igyekeztem nem kímélni magamat. Többször is lehúztam a csíkot, de igen kevés eredménnyel, ma meg szörnyen fáj továbbra is a helye, ez normális?:( Valamit rosszul csináltam?
Csak szeretnék átszokni a gyantázásra, meguntam, hogy a borotválást 2-3 naponta újra kell csinánom, és valami hosszútávú megoldásban gondolkodom egy ideje.
17/L
Valószínüleg rosszul csináltad, meg feltehetöen hideggyantával próbálkoztál.
Elöször menj el kozmetikushoz, vele csináltasd, sokkal kevésbé fájdalmas és sokkal jobb eredménye lesz.
Ha ugyanis jó módszerrel gyantáznak, az akkor egy pillanatig fáj valamennyire, amikor lehúzzák, de utána nem, emellett teljesen sima, szörtelen börfelület lesz az eredmény.
A dm ben lehet venni készen de otthon is el lehet készíteni de azt nem ajánlom jobb a bolti
Amúgy 2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!