Lányok! Mivel a legjobb szőrteleníteni ott lent?
Nem tudom ez mennyire hatásos.. Itt olvastam...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Én borotvát használok, de ki akarom próbálni epillátorral, csak félek, hogy fájni fog :D
Egyébként szőrtelenítő krémet ne használj oda, mert ha bejut akkor gondot okozhat. Max olyan részen csináld, ahol tuti nem, jut be, bár akkor nem tudod teljesen. Akkor már inkább a borotva, kb ugyan olyan hatásos a kettő szerintem. (Legalábbis lábon nekem ugyan olyan volt a kettő)
5-ös vagyok.
Kozmetikushoz járok.
Sima puha cica :)
Ezen jót nevettem.
Nyugodtan leírhatod, hogy punci, nincs abban szégyellni való.
Ami a szőrtelenítést illeti, én a kozmetikus általi gyantázásra szavazok. Neki megvannak hozzá az eszközei és a gyakorlata, én is oda járok évek óta.
Kb. 1 hétig tükörsima (punci, fenékvágat, minden) 2 hét után kicsit szőrös, de egyáltalán nem olyan szúrósan, mint borotválva, sokkal gyengébben és lassabban nő vissza, aztán menzesz (olyankor úgyse jár ott senki rajtam kívül), majd 4 hét után a következő gyantázás.
Első alkalom fáj, de 3. alkalom után már semmi különös. Megszokod, mint bármi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!