Bikinivonal és intim gyantázás okozhat felületi sérülést?
Figyelt kérdés
Bőrpírt okozhat, viszont sérülést is? Hogy lehet elkerülni?
Magamnak lehetséges sérülés nélkül megcsinálni?
Hideggyanta és meleggyanta tapasztalatok?
2020. jún. 9. 18:14
1/5 anonim válasza:
Veralafutast biztos okozhat, illetve ha nagyon forro akkor eget. Nagyon ki kell fesziteni a bort a serulesek elkerulese erdekeben. Meg lehef csinalni sajat magadnak is, de macerasabb, es bizonyos szogekben nagyon nehez rendesen a terulethez hozzaferni.
Egy ideig hideggyantaztam foleg a bikinivonalat, nem reg attertem a cukorgyantara. Szerintem eg es fold a kulonbseg fajdalom szempontjabol, plusz mintha a cukorgyantaval kevesbe none be a szor.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld!
Cukrogyantát hol lehet venni? Otthon hogyan lehet készíteni?
2020. jún. 14. 08:38
3/5 anonim válasza:
En otthon csinalom, boltban is lehet kapni de ahhoz kepest, hogy mulyeb olcso dolgokbol all nagyon draga.
4/5 anonim válasza:
Annyit kihagytam, hogy DM-ben, Rossmann-ban lehet kapni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. jún. 14. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!