Hogy borotválkozzak odalent lányként?
Párszor már próbáltam, például a bikini vonalamon de most nagyon erősen nő ott a szőr, ráadásul piros pöttyök is megjelentek a szőrszálak tövénél ami engem nagyon zavar... Valamint ott elől még oké, hogy hogyan kell, de beljebb fogalmam sincs hogyan tovább. A szeméremajkak mellett például hogyan kéne? Vagy tovább az ánuszom felé? (Mert hogy ott is szőrös:c)
És ha valaki a fenekei közt is szőrös lány létére nem undi nektek, fiúknak?
Először is vegyél egy nem egyszer használatos férfi borotvát, amiben lehet cserélni a pengét. Legyen egy olyan penge amit csak intim részre használsz és rendszeresen cseréld. Minden használat előtt és után fertőtlenítsd le.
Borotválkozás előtt áztasd ki a bőröd meleg vízben hogy felpuhuljanak a szőr szálak. Majd testradírral radírozd le. Használj borotva habot rá. Én úgy szoktam borotválni hogy előbb a nagyajkaknál csinálom meg úgy hogy kifelé és lefelé húzom a borotvát. Amikor a nagyajak kész jöhet a szeméremdomb ott alulról felfelé húzom a borotvát és kicsit oldalasan. A fenéknél találj egy kényelmes pozíciót mondjuk guggolva, egyik lábat a kádra. Tükröt is vihetsz be hátha úgy könnyebb neked. Én ott is bentről kifelé haladok. Miután leborotváltál mindent megtörlöd, én még leszoktam fertőtleníteni. Utána bekenheted borotválkozás utáni krémmel vagy hintő porral. Nekem az is szokott segíteni hogy utána nem veszek fel bugyit éjszakára , mert a bugyinak a pántja túl szoros és emiatt ott irritálhatja.
Itt kezdődik egy normális borotva:
Sokan a férfire esküsznek (nekem is az van, szerintem könnyebb tisztítani)
Ezekkel már szép simára és sérülésmentesen lehet borotválkozni. Habot használhatsz, de igazából a tüsfürdőtől is pont olyan síkos lesz a bőr.
Az ajkakat és a fenék részt is könnyű vele borotválni, ne nyomd rá erősen. Én felteszem az egyik lábamat a fürdőkád szélére :)
Az irritáció ellen bepanthen krémet lehet használni, bár elég sok nőnek a bőre így sem bírja a borotvát. Én is kenegettem minden félével, hol jobban, hol rosszabbul, de mindig kipattogott, még a gyantázástól is. Kb. 2 éve vettem egy IPL gépet, azóta villogtatom a lábamat, hónaljamat és az intim részt. A szőr nem tűnt el, viszont sokkal ritkább lett, azt a keveset pedig nyom nélkül le tudom borotválni.
Ez egy kicsi gép. Bárhol lehet használni, de apró az ablaka, szóval nagyon lassan haladsz.
Nekem ilyen van, teljesen elégedett vagyok vele.
Köszi a válaszokat~
Azt én se szeretném hogy úgy nézzek ki mint egy öt éves csak a szeméremajkaknál szavar:/
De ha leborotválom odalent és a fenekem közt is nem fog rettttttenetesen viszketni?
Nincs fiúm úgyhogy csak magam miatt érdekel
Egy srác miatt nem teszem tönkre a bőröm se odalent se máshol
Ha nem piszkálod,hamar megszokod.
A szőrtelenítést bízd kozmetikusra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!