Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy borotválkozzak odalent...

Hogy borotválkozzak odalent lányként?

Figyelt kérdés

Párszor már próbáltam, például a bikini vonalamon de most nagyon erősen nő ott a szőr, ráadásul piros pöttyök is megjelentek a szőrszálak tövénél ami engem nagyon zavar... Valamint ott elől még oké, hogy hogyan kell, de beljebb fogalmam sincs hogyan tovább. A szeméremajkak mellett például hogyan kéne? Vagy tovább az ánuszom felé? (Mert hogy ott is szőrös:c)

És ha valaki a fenekei közt is szőrös lány létére nem undi nektek, fiúknak?

2020. szept. 20. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Igazából az se lenne undi, ha mindent meghagynál.
2020. szept. 20. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Először is vegyél egy nem egyszer használatos férfi borotvát, amiben lehet cserélni a pengét. Legyen egy olyan penge amit csak intim részre használsz és rendszeresen cseréld. Minden használat előtt és után fertőtlenítsd le.

Borotválkozás előtt áztasd ki a bőröd meleg vízben hogy felpuhuljanak a szőr szálak. Majd testradírral radírozd le. Használj borotva habot rá. Én úgy szoktam borotválni hogy előbb a nagyajkaknál csinálom meg úgy hogy kifelé és lefelé húzom a borotvát. Amikor a nagyajak kész jöhet a szeméremdomb ott alulról felfelé húzom a borotvát és kicsit oldalasan. A fenéknél találj egy kényelmes pozíciót mondjuk guggolva, egyik lábat a kádra. Tükröt is vihetsz be hátha úgy könnyebb neked. Én ott is bentről kifelé haladok. Miután leborotváltál mindent megtörlöd, én még leszoktam fertőtleníteni. Utána bekenheted borotválkozás utáni krémmel vagy hintő porral. Nekem az is szokott segíteni hogy utána nem veszek fel bugyit éjszakára , mert a bugyinak a pántja túl szoros és emiatt ott irritálhatja.

2020. szept. 20. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Itt kezdődik egy normális borotva:

[link]

Sokan a férfire esküsznek (nekem is az van, szerintem könnyebb tisztítani)

[link]

Ezekkel már szép simára és sérülésmentesen lehet borotválkozni. Habot használhatsz, de igazából a tüsfürdőtől is pont olyan síkos lesz a bőr.

Az ajkakat és a fenék részt is könnyű vele borotválni, ne nyomd rá erősen. Én felteszem az egyik lábamat a fürdőkád szélére :)

Az irritáció ellen bepanthen krémet lehet használni, bár elég sok nőnek a bőre így sem bírja a borotvát. Én is kenegettem minden félével, hol jobban, hol rosszabbul, de mindig kipattogott, még a gyantázástól is. Kb. 2 éve vettem egy IPL gépet, azóta villogtatom a lábamat, hónaljamat és az intim részt. A szőr nem tűnt el, viszont sokkal ritkább lett, azt a keveset pedig nyom nélkül le tudom borotválni.

Ez egy kicsi gép. Bárhol lehet használni, de apró az ablaka, szóval nagyon lassan haladsz.

[link]

Nekem ilyen van, teljesen elégedett vagyok vele.

[link]

2020. szept. 20. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Engem egyáltalán nem zavarna a szőr. De ha téged zavar, a gyantán nem gondolkodtál még?
2020. szept. 20. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Nekem személy szerint sokkal jobban tetszik a természetes, szőrös, mint a borotvált. S ezzel azért nem vagyok egyedül. Szóval ha csak a (leendő) párod miatt van ez a borotválkozási kényszer, akkor szerintem inkább hagy meg; lesz olyan, akinek kifejezetten örömöt okozol vele így. :-) 32F
2020. szept. 21. 17:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat~

Azt én se szeretném hogy úgy nézzek ki mint egy öt éves csak a szeméremajkaknál szavar:/

De ha leborotválom odalent és a fenekem közt is nem fog rettttttenetesen viszketni?

Nincs fiúm úgyhogy csak magam miatt érdekel

Egy srác miatt nem teszem tönkre a bőröm se odalent se máshol

2020. szept. 21. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
De, valószínűleg viszketni fog. Tegyél rá testápolót vagy hintőport, amíg nem szokja meg a bőröd.
2020. szept. 21. 17:46
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Szia, nekem nagyon sok szőröm van, de azért tudok azzal is mit kezdeni, csak meg kell találni a megfelelő módot. Ahogy előttem írták, fonntos, h fertőtlenített, tiszta borotva legyen és persze ne legyen kopott, többször használt. Előtte mindenképp puhítani kell habbal v vízzel pl fürdés közben. Én a bikinivonalig szoktam, bevált az, h kádban fürdéskor borotválom, amikor már a víz jól megpuhította. Utána pedig bőrradír és krém is jó, h ne pattogjon ki, ne viszkessen. Hátul a fenekemnél nem szoktam, azt úgysem tudom rendesen ápolni, meg úgysem látja senki. ha ott megvágom magam, elég nehéz lenne kezelni. Biztos megvan a módja, de nem próbáltam még egyenlőre.
2020. szept. 22. 07:36
 9/10 anonim válasza:

Ha nem piszkálod,hamar megszokod.

A szőrtelenítést bízd kozmetikusra!

2020. okt. 16. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Én imádom a szőrös puncit😍
2020. dec. 18. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!