Fiúként gáz ha lent szőrös? Sosem borotváltam odalent eddig, nem jutott volna eszembe hogy ezt csinálni kéne. Gáz?
Szerintem gáz, de én konkrétan mondom, nem viccből, hogy ha orál közben szőr kerül a számba, okádok. Megtörtént már.
"Nem értem, miért lenne gáz, ha egyszer a természet azt akarta, hogy szőrösödjön ott?"
Endokrinológus, nőgyógyász látott, voltam jó drága hormonvizsgálaton, és a természet akarta, hogy nőként sötét bajuszkám legyen - akkor ez sem gáz, hisz a természet alkotta? Vagy csak a pasiknak lehet oké a természetes?
Nem gáz. Nekem kimondottan úgy tetszik. Legyen ápolt. Ha túl hosszú, akkor nem árt igazítani.
De a csupasz kukiktól elnevetem magam és nem vonz vagy nem izgat.
24L
Nem gáz, csak kellemetlen. Beleakad a szőr a fityma alá, és nagyon húzza, amikor elkezd növekedni. Főleg olyan helyen, ahol sokan látják, ha benyúlsz a gatyádba, hogy hátrahúzd a fitymádat, és kiakadjon. A művelet után meg észreveszik hogy feláll, és éghetsz!
Ha a csaj is szőrös, kefélés közben a szőrötök összegubancolódik, akkor meg mindkettőtöké húzódik ahogy mozogtok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!