Mért csak az idősebb pasik néznek meg?
Figyelt kérdés
oke nem is nagyon érdekelnek a kisfiúk..de akkor is mért csak a 25-35 éves férfiak néznek meg ???
nem értem..
kihívást jelentek számukra vagy mi ??
16L
2010. aug. 6. 22:12
11/13 anonim válasza:
14 évesen engem is meghívott magához egy 60 éves alkoholista férfi. -___-" nem kell ezekkel foglalkozni lehetőleg messzire elkerülni vagyis én így vagyok ezzel/ ezekkel a férfiakkal és helyzetekkel. sok a pedofil manapság.. :/ 15/L
12/13 Piciregica válasza:
13éves kislányon mit nézegetnek a pasik?
max akkor nézeget ennyi idősen,ha pedofil,de akkor meg kerüld el messziről...
13/13 anonim válasza:
utolsó hozzászóló:
nem én vagyok az a 13 éves aki írt, 16 vagyok én is, de ha megnézel jó pár 13 évest, lassan nagyobb mellük van mint jópár 16 évesnek.. és akkor mit néznek rajta?! 12 éves unokahugomnak is van már melle.. a mai világban úgy el vannak kur.vulva a 11-14 évesek hogy pfú :S discoba járnak, isznak, cigiznek, 2 hetente váltják a pasikat.. ráadásul a 16-17 évesekkel járnak... szóval :S:S gáz ez a mai vilgá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!