Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért néznek meg a nálam pár évvel idősebb nők?
Szóval azt vettem észre, hogy ha csak úgy sétálok valahol, akkor legalább egy nő mindig rám néz, olyan "furán".
Annyit kell tudni rólam, hogy "csak" 16 vagyok átlagos magasságú (180 cm), és szakállas, talán ezért nézhetek ki pár évvel öregebbnek?
Kicsit zavar, pl:. megyek el egy másik gimi mellett, és ahogy sétálok előttem halad egy lánycsoport, és nem egyszer van úgy, hogy hátranéznek, aztán elhallgatnak, és elkezdenek sugdolózni, aztán megint rám pillant, de egy másik lány a csoportból.
Olyan is volt, hogy ülök egy padon a belvárosban, látom, ott sétál egy kb két-négy évvel idősebb lány, és kétszer-háromszor rám pillantott. Kétszer láttam elhaladni, aztán harmadszorra, tök közel jött, kb fél méterre sétált el mellettem.
Aztán volt még olyan, hogy egy fiatal nő, szőke haja volt, szemüveges volt, egy kirakat előtt állt, és tök sokáig mélyen nézett a szemembe, amikor sétáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!