Mért csak az idősebb pasik néznek meg?
Figyelt kérdés
oke nem is nagyon érdekelnek a kisfiúk..de akkor is mért csak a 25-35 éves férfiak néznek meg ???
nem értem..
kihívást jelentek számukra vagy mi ??
16L
2010. aug. 6. 22:12
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy idősebbnek tűnsz...meg tudod, "vén kecske" megnyalná a sót. :D
2/13 anonim válasza:
lehet tényleg idősebbnek nézel ki
fejlettebb vagy vagy akár nagyok a melleid talán emiatt is
vagy azis lehet, hogy kihívóan viselkedsz
3/13 anonim válasza:
azért néznek mert tetszel nekik.
a korod meg nincs a homlokodra írva.
6/13 anonim válasza:
vagy tul kihivo vagy, vagy pedig tul visszafogott, és az idosebb pasik a visszafogott lányokban találják meg az igazit... mivel a kihivoak nem igazán feleség-alkatok
7/13 anonim válasza:
na én is így vagyok ezzel:(
nincs nagy cicim, sőt elég kicsi is, meg amúgy is vékony vagyok, visszafogottabban öltözködöm szóval ilyen kis egyszerű vagyok (már nagyon unom)
8/13 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok vele,de engem nem a 23-35 korosztály,hanem a 35-től végtelenig korosztály nézeget.
9/13 anonim válasza:
Ez tényleg a "vén kecske is megnyalná a sót" effektus lesz...:S Nekem 16 évesen egy 50-es, családos f@szi ajánlotta fel, hogy eltölthetnénk együtt egy éjszakát...
10/13 anonim válasza:
Én is így vok ezzel de én 13 éves vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!