Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép Kálmán...

Szerintetek szép Kálmán Sylvie? Szívesen hasonlítanátok rá külsőleg?

Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 20:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%

"De miért olyan fontos h egy nő természetes legyen?"

Én ilyet nem is mondtam. Én azt mondtam, hogy műtött orr pl. sosem lesz olyan, mint akinek a természet gyönyörű kis orrot adott. Nem és kész... látszik rajta és nem jó értelemben.

Mellből pedig lehet csinálni szép természetes hatásút, hát Szilvié nem olyan. De ezzel nincs semmi baj, nyilván neki ez a forma tetszik és annak is, aki "birtokba veszi". De mivel kérdezted, kinek milyen a szép nő, én leírtam a saját gondoltaimat.

"A valódi festetlen haj általában tompa,nem jó a tapintása csak úgy lóg,félig egyenes félig hullámos,igenytelen hatást kelt." - én ezt pont nála láttam. Meg még nagyon sok póthajat viselő lányon. Viszont a póthajjal sincs gondom, azt is meg tudják csinálni gyönyörűen és igényesen. Csak az a szememben nem Szilvi haja, pl. ez is szőke és póthaj és mennyivel minőségibb az egész összhatás... Ja meg ha már erről a "kategóriáról" beszélünk, akkor számomra sokkal vonzóbb, mint Szilvi. Finomabbak a vonásai, nőiesebb, az öltözködési stílusról nem is szólva...

[link]

2020. szept. 27. 00:31
 22/25 anonim ***** válasza:
26%
Igen,ő is nagy szép.igen végülis műnő és műnő között is nagy különbség lehet.
2020. szept. 27. 05:38
 23/25 anonim ***** válasza:
34%
A kacsa getzi de ocsmány
2020. szept. 29. 08:29
 24/25 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom azt akinek ez tetszik
2020. szept. 30. 13:20
 25/25 anonim ***** válasza:
68%
Szilvike te pontozol le itt mindenkit?😂
2020. szept. 30. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!