Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép Kálmán...

Szerintetek szép Kálmán Sylvie? Szívesen hasonlítanátok rá külsőleg?

Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 20:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
#7 Összejárnak, de nem élnek együtt
2020. szept. 1. 19:59
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
#8 Egóval nincs baj, de azt nem mondanám hogy nagyképű mert nem az, viszont az tény hogy egy kicsit buta, és hiszékeny
2020. szept. 1. 20:01
 13/25 anonim ***** válasza:
51%
Köszi hogy válaszoltál :) és szilvi egyedül lakik vagy a családjával? Gondolom ez budán van valahol, az övé lenne a ház? Azt látom sokat megy ahhoz a szandi nevű barátnőjéhez
2020. szept. 1. 21:24
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Fúj, nincs az a pénz amiért ilyen rusnyává műtettném magam, ocsmanyság lett belőle a rengeteg plasztika miatt, nah meg a kokain, herbál is árt a szépségnek,azért ilyen karcsú, mert már csak a kokó élteti.
2020. szept. 2. 16:03
 15/25 anonim ***** válasza:
69%
Drogos AIDSes k.rva, pár éve lehet hátra
2020. szept. 25. 05:45
 16/25 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy meg egy botsáska semmi izom, semmi formás láb csak 2 piszkafa . És valaki ezért fizet
2020. szept. 25. 05:46
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Iszonyú buta tekintete van, a beállított képein nem látszik, de van 1-2 videó ahol nincs úgy agyon szerkesztve pl a kondireremben (persze azért ott is van efekt meg smink), de ilyen fur felpüffedt feje van és idióta szeme :D
2020. szept. 25. 09:33
 18/25 anonim ***** válasza:
17%
Képek alapján szép. Látszik h meg van csinálva az arca nagyon, de pl nekem ez szimmetrikus arcforma éles arcélek,kis orr nagy száj tetszenek. Sztem a teste is jó. Lehet szépíteni, de a vékony,hosszúcombú nagymellű,szőke lányok a legjobb nők. Lássuk he h természetesen ez mind ritkán jön össze v.kinél. és a nagy mell se minden mert hiába természetes ha lóg, nem egyforma stb. És nektek milyen egy szép arc amúgy? Mert sztem pont ilyen csak ne lenne "megcsinálva". Nem védeni akarom nem is ismerem csak maga a külső tetszik.
2020. szept. 26. 21:28
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nem ilyen a szép nő.

Először is nem ennyire vékony, van rajta egy kis puhaság - nem kövérre gondolok.

A mellben a nagy tetszik, de nem az ilyen, hanem a természetesebb hatású.

A haja nem tetszik, még póthajjal is olyan kis csöves neki, nekem a sötétebb, dús és hosszú haj tetszi.

Arcra is túl kemény. A száj túlzás és nincs babaarca, pedig nekem az a zsánerem. A kis orr szép, de annyira látszik, hogy kinek jutott természetsen és kinek mesterkélten... Nem ilyen a szép kicsi orr

Salma Hayek fiatalabban, babás arccal pl. 10/10 lenne

2020. szept. 26. 21:38
 20/25 anonim ***** válasza:
22%
De miért olyan fontos h egy nő természetes legyen? Ha v.ki természetesen szép arról nem ő tehet,nem tett érte semmit. Ezt dobta a gép. Sokan mégis úgy magasztalják,mintha az öröklésen kívül v.mi mástól is függene. Azt értem h v.kinek a kicsit húsosabb jön be,de azt sem úgy érted gondolom h hurkás,hájas,hanem azért feszes legyen,fenék is lehet nagyobb de nem löttyedt narancsbőrös. Ezért mind tenni kell, edzés,krémek,szép bőrért kozmetikus. Ennyi erővel ez is csalás,mert ezek nélkül sem úgy néz ki v.ki mint természetesen.A dús sötét haj nekem is tetszik,de az is csak akkor ha egészséges,fényes,valahogy formázva van. A valódi festetlen haj általában tompa,nem jó a tapintása csak úgy lóg,félig egyenes félig hullámos,igenytelen hatást kelt.1 ismerősömnek van hosszú természetes szép sima egyenes haja,de nagyon kevés neki,belátni a fejbőrébe.
2020. szept. 26. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!