Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem terjedt el a monokini/topless napozás?

Figyelt kérdés

Mi az oka, hogy a környező országokban elfogadottabb?

Amíg a 70-80'as években a női egyenjogúság egyik szimbólumaként tombolt a félmeztelen strandkultúra a nyugati és keleti országokban egyaránt, addig Magyarországon, a legvidámabb barakkban sosem volt elterjedt. Mi lehet ennek az oka? Mostanra gyakorlatilag külföldön is csak a 45+ korosztály gyakorolja, nem lenne szerencsésebb a testképzavar elkerülése szempontjából, ha többen vállalnák fel magukat fiatalon-idősen?

2020. aug. 3. 01:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

"Ja, és akkor tegyük ki magunkat zaklatásnak, csakhogy deszenzitiváljuk a pasikákat?"

A nőket is kéne, mert a nőtársak fikázása is kemény magyar sportág sajnos.

2020. aug. 3. 13:41
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
De most arról volt szó, hogy ne nézzenek meg erőszakoskodjanak, ha mellet látnak. Nem kell mindent visszavinni a cicaharcocska agyi szintre.
2020. aug. 3. 18:57
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
12 Csak nézésről volt szó, erőszakoskodásról nem. A férfi részről jövő bámulásnál pedig az sem sokkal jobb érzés, amikor az összes nő ujjal mutogat rád (és igen, a "b.sználak" típusú böffentéseket leszámítva a nagyobb szájú nőktől is kapni beszólogatást).
2020. aug. 3. 19:04
 14/26 anonim ***** válasza:
43%
Sajnáljuk, hogy csak ilyen módon láthatnál élőben női mellet, de ez nem ok arra, hogy félpucéran strandoljunk. Vannak társadalmi normák ugyebár és az a sok nyálcsorgató pasi...még bikiniben is kellemetlen néha úgy bámulnak.
2020. aug. 4. 05:35
 15/26 anonim ***** válasza:
7%

Mert szerencsére ez még egy erkölcsös ország maradt szemben a sok romlottal ahol ez divat.

F.

2020. aug. 4. 10:33
 16/26 anonim ***** válasza:
34%

A női egyenjogúságról meg annyit hogy már az egyenlőségen bőven túl vannak még nálunk is.

Mit akarnak még..?

2020. aug. 4. 10:37
 17/26 anonim ***** válasza:
85%

Én például a strandon is elég szégyenlős vagyok. Ha kijöttem a vízből, rögtön magamra veszem a törölközőm vagy a strandruhát, mert nem érzem magam komfortosan bikiniben magam.

És szerintem elég sokan vagyunk így, hogy ha kötelező lenne se, mert nem érezzük komfortosan magunkat.

2020. aug. 4. 11:00
 18/26 anonim ***** válasza:
51%
Kb.30-40 éve még a 11-12éves lányok nem hordtak melltartót. Persze a legtöbbjük a strandoláshoz felvette a bikini felsőt. Na már most a kis tinilány mit szólna,ha meglátná egy 40+-os nő kissé lógós melleit?Ezért a monokini elterjedése, használata, vissza szorult.Pedig nem kellene....!Amikor anno én jártam strandra,akkor az óvodás korú (de,az idősebbek is) kislányok még vagy meztelenül,v fürdőbugyiban strandoltak.Most meg a 4-5 éveseken is van felső. Akkor tájt láttam pár 10-11 éves kislányt,(akinek még nem volt melle),hogy csak alsó volt rajta.De,láttam 13 éveset is,akinek nem volt cicije csak alsóban. Nem érdekelt bennünket.Most meg a melltartó vonzza a tekintetet.(Hogy mi lehet alatta???)Pedig nem vagyok pedofil.Hát,az ellenkező hatást váltja ki! Persze az sem egészséges,hogy még családon belül is a nők többsége szégyenlős.
2020. aug. 4. 23:11
 19/26 anonim ***** válasza:
21%

17.

Ha szégyelős vagy akkor miér veszel még fel szinte semmit sem takaró bugyit?

2020. aug. 5. 14:08
 20/26 anonim ***** válasza:
65%

Azért, mert valaki szégyenlős, attól még lehet kedve strandra menni. De majd a kedvedért akkor olyan fürdőruhát veszek fel, amilyet az arab nők viselnek.

Tudod, a szégyenlősség ellenére van kedven strandolni néha napján vagy éppen elmenni egy wellness hétvégére.

2020. aug. 5. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!