Itthon strandon lehet monokinizni, mint a tengerpartokon?
Nem igazán tűrik el, főleg az idősebbek. De strandszabályzat nem szokta tiltani.
24/L
Régen még pasiknak is hordani kellet: most az USA kivételével a legtöbb országban a nőknek sem kell.
Nem tudom egy szőrös mellkas miért kevésébé gusztustalan? - ha az.
Nem tiltják, de nem illik.
Ha barnulni szeretnél, tedd ott ahol ezzel nem zavarsz másokat. Én nem azt mondom hogy gusztustalan, de én rosszul érzem magam ha ilyet látok. És sokan mások is szerintem így vannak ezzel.
" A kérdező kommentje:
Most értem haza buliból, ma voltam strandon vagy fürdőben - nem tudom melyik a helyesebb szóhasználat. Na a lényeg topless voltam. A kutya sem szól egy rossz szót sem, sőt éppen pont - igaz csak lányoktól - kaptam egy-két kedves szót, vagy pozitív visszajelzést. Bár azt mondták, sajnos ő nem merik az én példámon felbuzdulva sem itthon, csak például Horvátországban, vagy máshol. Egy orosz lány volt még topless, ő azt mondta életében nem vett még mell tartót - jó felnőtt korában - , sőt 16 éves kora óta. Na ő keltett feltűnést. Neki még fütyültek is, amit nem értett. Náluk, sok topless csaj van, sőt ő otthon nudista, kb. 30 évesenen már és szerintem és szerinte is kb. D-s kosárral, és igen feszes fiatalos testtel és mellekkel. Amúgy meg ninsc gondom amióta egy pólót hordok, az élet adta meg a választ. Két rétegben ilyen melegben szétfőttem. Most egy ízléses márkás topon és shorton kívül egy szandál és kész, még jó, hogy van kártyás ID-m amit elfogadnak. Úgy hogy négy kártyával a zseben és ha kettőnek számoljuk a lábbeleit, négy ruhadarabbal járva senkinek semmi baja nem volt az utcán velem (?látszólag?)." - # 41/42 Időpont: tegnap 03:47
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!