Itthon strandon lehet monokinizni, mint a tengerpartokon?
Szerintem sem ILLIK. Ha már feltétlenül ég benned a vágy a monokinizés, meztelenkedés iránt, keress egy olyan helyet, ahol senkit nem zavarsz, vannak pl nudizásra kijelölt helyek, ott szabad meztelenkedni pofátlanul. Engem is kellemetlenül érintene, ha ilyet látnék. Nem megszokott látvány egy mezei strandon, én eddig egyetlen alkalommal sem láttam ilyet.
Olvasd el figyelmesen...
Hibás a cikk.* Idézem a hibást részt lett. Tőlünk, nyugatra és keletre úgyszintén Európában, a lányok és nők jelentős része - közel a fele legalább - topless strandol, már csak a lebarnulás véget is. Mi lennénk már megint magyarok az emberiség nagyobb (és meghatározó) része??? ;) :))) A nudizmus nekem sincs ínyemre, lóbáló péniszek és csupasz pinák tényleg a hálószobába valók SzerinteM <- (látod magán véleményként írtam meg.
Viszont nem hiszem, hogy egy testrésztől amit már csecsemőkén első napos korától lát nap mint nap, bárkinek fel kellene háborodnia ha közszemére van téve.
Nem hiszem, hogy ezt szeretnéd: [link]
És azt sem, hogy mi magyarok pont most tudjuk a tutit (csinálni). Főleg, hogy sok magyar Horvátországban már topless-re vált. ;)
"Az emberiség nagyobb része elég diszkrét hozzá, hogy ne tudassa a világgal, mikor mit csinál, hogyan, hányszor, és mije mekkora. Mert magánügy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!