Ez a szemszín szerintetek tisztán barna?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, first (second) world problems, de most egy pillanatra kíváncsi lettem. Nem életbevágó kérdés.
2020. júl. 8. 10:56
A kérdező szavazást indított:
Simán csak barna
Sárgás/világos barna
Zöldes barna
Zöld (vagy legalábbis a zöld dominál a barna felett)
Valami egyéb
37 szavazat
1/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs :D én a pupilla körül látok ilyen sárgás "cirkákat" vagy mit :D szóval ilyen kis vonalakat
2/21 A kérdező kommentje:
Ja, nekem is kicsit fura, erős napfényben kevertebbnek tűnik, és mondtak is már rá sok mindent.
2020. júl. 8. 11:11
3/21 anonim válasza:
Homályosan látszik, ez alapján lehet barna vagy lehet centrális heterokróm.
4/21 A kérdező kommentje:
2020. júl. 8. 11:29
5/21 anonim válasza:
Az utolsó kép alapján centrális heterokróm.
6/21 anonim válasza:
Mogyoróbarna/hazel. Van benne egy kis zöldes.
7/21 anonim válasza:
Ebben mi a furcsa? Az a ritka, ha az embernek nincs cikornya vagy más szín az íriszében...
8/21 A kérdező kommentje:
Csak annyiból furcsa nekem, hogy még ha nem is tökéletesen egyszínű mindenkié, akkor is egyértelműbben rá tudom mondani a barnát azokéra, akiknek a környezetemben barna, mint erre, ez nekem olyan semmilyen.
2020. júl. 8. 12:26
10/21 A kérdező kommentje:
...Mert közben megtaláltam a legtisztábbat is az eddigiekhez képest. Centrális heterokrómiának tűnik nekem is így, hogy valamelyik hozzászóló említette, és az egyértelmű, hogy belül barna, a külseje az "érdekesebb". Mindenesetre úgy látom, azok vannak a legtöbben, akik ezt barnának mondanák, úgyhogy ezt is megtudtam. Ment a zöld mindenkinek.
2020. júl. 8. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!