Tudtátok, hogy lehetséges a szemszín végleges megváltoztatása?
Figyelt kérdés
Barna szem esetében elegendő eltávolítani a felső melanin-réteget, és kék lesz az eredmény. Ki kellene próbálnom valahogy... Létezik szemszínváltoztató műtét is, de nagyon költséges.2020. jún. 18. 23:57
1/11 A kérdező kommentje:
Gyűjtenem kellene rá...
2020. jún. 18. 23:58
2/11 anonim válasza:
Egy az hogy nagyon költséges, meg én személy szerint akkor mennék bele szemműtétbe, ha a látásom a tét. A műtéti hibákba sokan belehalnak, belerokkannak, problémás lesz az egész hátralévő életük. Próbáld meg ha szeretnéd, de a személyes véleményem az, hogy én sosem tenném, ha nem a világom múlik rajta.
3/11 A kérdező kommentje:
23:59
Valószínűleg úgysem "vágok bele" efféle műtétbe.
2020. jún. 19. 00:01
5/11 anonim válasza:
Hallottam már róla, de véleményem szerint a felső melanin-réteg nem csak dísznek van a szemünkön, amit csak úgy le lehet szedni.
7/11 anonim válasza:
Inkább fogadd el a saját szemszíned :) Nincs is annál szebb, amikor valaki szereti, és elfogadja önmagát úgy ahogy van, és magabiztosan, boldogan él.
8/11 anonim válasza:
Akihez magyar orvos hozzaer a magyar korhazakban,abbol mar elo ember nem lesz sokaig.
Siman elrontjak,mert mindent lekalilnak. Kb megvakulnal valszeg.
9/11 anonim válasza:
Tudtam, de sosem “próbálnám ki”, egyrészt mert nagyon drága, másrészt mert simán elbaszhatják.
10/11 anonim válasza:
Persze,és vele együtt a látás végleges megváltoztatása is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!