A szemem zöldülhet még ennél jobban? Légyszi, nagyon kíváncsi vagyok, nagyon szeretném.
Szóval mikor még kicsi voltam, barnább volt a szemem, mostmár egyészen zöldes. Most úgy van, hogy a pupillam körül barna, a többi zöld, viszont messziről barnának látszik, mivel ugye az az erősebb szín, meg akkor is barnának látszik, mikor sötétebb van, mert ugye akkor kitágul a pupillám, ugye, és mivel a pupillám körül van barna, ezért barnának látszik, viszont amikor világos van, ugye akkor összeszűkül a pupillánk, és ilyenkor egészen zöld...
Szóval az a kérdésem, hogy változhate zölddé/zöldülhet e még ennél jobban, mert nagyon szeretném, és ha esetleg tehetek érte valamit, akkor mit?
Hasznos válaszokat előre is köszönöm💚
Nem. Nekem is ilyen. A bal szemem teljesen barna, a jobb a pupillához közel barna, kívül zöld. Már általános óta ilyen.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!