Indokolt lenne esetemben a szemszín-változtató műtét? (Hosszú. )
Kedves első válaszoló.
Nem vagyok a "tesód", és valóban, mint írtam, nagyobb gondjaim is vannak a szemszínemnél.
egyszerűbb lett volna egy képet csatolnod, ennyit senki nem fog végigolvasni.
ha szeretnél, csináltass, de én nem tenném kockára a látásomat, mindenki fogadjon el olyannak, amilyen vagyok. aki meg nem tud elfogadni, nem érdekel...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
16:11
Értékelem véleményed. :)
Nem vagyunk cigányok, mert a szóban forgó nagyapám kun típusú magyar. Csak az én beteges rögeszmém látatja torz módon. Az arcfelépítésünk is mind teljesen magyaros, a bőrünk világos alapszínű, még ha nyáron valamennyire, nem vészesen, meg is fog a nap, mint mindenkit. Az őseink is magyarok (és szlávok), nem tudunk semmilyen roma vérről, mert szinte biztos, hogy nincs is. Sajnos, nem vagyok egészséges, ezt jól tudom. Főleg pszichésen nem, de fizikálisan sem az igazi.
16:11 vagyok. Ha lenne cigány az őseid között azt se kéne szégyellni. Senki nem választhatja meg, hogy hova születik. Azt viszont megválaszhatjuk, hogy milyen emberekké váljunk. A tettek számítanak, nem a kinézet. Az élet úgy hozta, hogy a társadalom minden perifériájából ismerek embereket, és meg nem fordult még a fejemben, hogy valakit a bőrszíne vagy egyéb külső tulajdonsáa alapján alsóbrendűnek nézzek. A legjobb barátaim között van cigány és kreol bőrű, nordikus típusú magyar is és gondolkodás nélkül tűzbe mennék értük, ha bajba kerülnének és ők is fordítva. Szóval senki nem ér kevesebbet a másiknál, mert máshogy néz ki, a lényeg, hogy emberek, jó emberek legyünk és hozzuk ki a maximálisat az adott élethelyzetből.
off: A viking és a kelta kultúrát én is nagyon csípem már gyerekkorom óta.
21:49
Teljes mértékben egyetértek veled. A kérdésem alatt röviden utaltam is rá, hogy legfőképpen a lelki értékeket tartom lényegesnek, attól függetlenül, hogy számos egyéb kijelentésem másra enged következtetni. Gyakran vívódom magamban, mert legbelül belátom, nagyon ronda dolog a rasszizmus. Legtöbbször viszont, sajnálatos módon, nincs egyensúlyban a gondolati és érzelmi világom. Előfordul, hogy a rasszistákra haragszom, máskor pedig ellenkezőleg. Őrjítő. Kissé olyan vagyok e tekintetben, mint Radics Peti videóiban - A Sörök urában - Gollam. (Feltéve, ha ismered munkásságát.) A szakemberek több pszichés betegséget is megállapítottak az évek alatt, de azonfelül, hogy tulajdonképpen lemérgeztek a sok gyógyszer által, nem értek el haladást.
Örülök, hogy egyeznek részben érdeklődési köreink.
06:51
16 éves koromig eszembe sem jutott, hogy bárkit is elítéljek származása miatt, csak később olyan közegbe kerültem, ahol belém ivódott eme világnézet. Lassan, fokozatosan bontakozott ki, meggyújtva bennem a gyűlölet lángját. Jó pár példa láttán, később természetessé vált számomra, hogy a legtöbb ember, akit látok, valószínűleg rasszista lehet. Pedig mindig is tudtam, ez tévedés,... az érzelmeim viszont becsaptak, mást mondattak velem. Ami a hajszínemet illeti, soha nem gondoltam komolyan, hogy átfessem, csak felvetült bennem a lehetőség, eljátszottam a gondolattal, a kísértéssel. Ahogy fentebb kihangsúlyoztam, néhány sornyi írás alapján senki sem ismerhet meg. Interneten ez lehetetlen, sőt, a való életben is ritka, szinte nem létező jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!