Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenkinek más a szép?

Mindenkinek más a szép?

Figyelt kérdés

Őszintén a két lány közül ki a szebb????

1. [link]

2.

[link]

2020. júl. 7. 16:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te csak a két végletet ismered? Ez most olyan, hogy ide tehettél volna egy kövér nőt, mellé meg egy fitneszmodellt. Persze, hogy a 2.-at választják, mert még mindig a vékonyabbakat preferálják többet, azonban, ha kinyitod a szemed és végig nézel az utcákon rengeteg kövér ember van kapcsolatban.

Egyébként te szemellenzővel közlekedsz az utcán? Hány, meg hány olyan ember van kapcsolatban, aki számodra nem tetsző? Sok.

Kövér nőket is szeretik, van olyan réteg.

Az első képen szereplő csajt is az fogja szépnek találni, aki stílusban hozzá passzol. Nem egy kigyúrt kondis fogja rámondani, hogy szép.

2020. júl. 7. 17:13
 22/35 anonim ***** válasza:
31%
De hogy ne keseregj csúnya pasiként mondom, hogy csúnya nőnek sokkal jobb lenni, mert még nekik is van vagy lesz pasijuk. Nekem meg csúnya pasiként erősen zsebbe kell nyúlni ha kapcsolatnak látszó dolgot akarok egy jó nővel
2020. júl. 7. 17:15
 23/35 A kérdező kommentje:
Azért nem a véglet, én az első lánynál sokkal de sokkal rondább vagyok, nekem nincs esélyem már le is mondtam róla, csak idegesít hogy sokak áltatják a csúnya nőket...senki se fogja őket, mimket szépnek látni. Csúnya pasi kompenzálhat, te mondod pénzzel akár kaphatsz plázacicát
2020. júl. 7. 17:19
 24/35 anonim ***** válasza:
80%

Hát az biztos, hogy belsőileg egy frusztrált, irigy, besavanyodott, önutálattal küzdő kislány vagy. Tehát ebből a szempontból biztos, hogy senkinek se kellenél.

De a külső, mégis mit jelent a tiédre levetítve, hogy szerinted csúnya vagy? Talán lapát füleid vannak, kancsal vagy, 150 kg-s zsíros narancsbőrös vagy, elállnak a fogaid, púp van a hátadon, nincs meg valamelyik végtagod...stb.?

Mégis mi olyan van, amin nem lehet változtatni?

2020. júl. 7. 17:25
 25/35 anonim ***** válasza:
5%
Ahogy mondtam csúnya csajként bármikor találhatsz szex partnert INGYEN, még nekem csúnya pasiként fizetnem kell érte. Kapcsolatom szintén nem lehet átlagos csajjal, csúnyához meg nem vonzódom. Tölsd le a Tindert ott még válogatni is tudsz meglátod
2020. júl. 7. 17:27
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
ui.: az első csaj is helyesebb lenne, ha stílust váltana, meg nem búvalb..szott képet vágna.
2020. júl. 7. 17:28
 27/35 A kérdező kommentje:
Nem kell egyszeri kufirc hogy egy idegen használjon csak egy férfi kellett volna aki szeret és szépnek lát, de már nem számít mondom haladok az elfogadás útján.
2020. júl. 7. 17:30
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek a szeme szép. Az álla rontja az összképet, de legalább különleges.

A második tucatszépség, mire bezártad a képet, már el is felejtetted.

2020. júl. 7. 17:33
 29/35 anonim ***** válasza:
4%
Ha valaki csúnya nem fogják szépnek látni, nem a mesébe vagyunk,ez a szomorú valóság, én is szereték jóképű lenni, akiért odavannak a csajok, de sose leszek az, inkább így azon vagyok hogy gazdag legyek és akkor megkaphatom a fullos csajokat is
2020. júl. 7. 17:40
 30/35 anonim ***** válasza:
96%
nagyon fullos lehet az, aki a pénzre megy...
2020. júl. 7. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!