Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a férfiaknál a nem helyes kategória vagy a szépség reaktív és mindenkinek más a szép?
Igen. Van ilyen.
Amugy tudod, mit jelent a reaktiv szo? Ketlem.
Van, aki sok embernek tetszik, van, aki kevesebbnek. Vannak preferenciák mindkét nemben a szépre, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek az a legszebb, vagy hogy aki nem olyan, az már nem is tetszhet.
A szépség relatív, ez igaz. De az már kevésbé relatív, hogy mi az undorító vagy az igénytelen. Sok nem kifejezetten szép ember ott rontja el, hogy "áh, én úgysem vagyok jó nő/jó pasi genetikailag, minek figyeljek a többire, minek eddzek, minek fektessek energiát a külsőmbe, fuck the personality, fuck the progress, fuck the system"... Egy szép és egy kevésbé szép ember között nem olyan nagy a szakadék, ha figyel magára és a stílusára, belsőjére. Ha nem teszi, akkor viszont hatalmas lehet.
Hát pl. ápolatlan, önmagát teljesen elhanyagoló ember ne mondja, hogy “a szépség relatív”.
Olyan relatív ez, mint a matekben, sokféleképpen meglehet oldani egy képletet, de akinek gőze sincs hozzá, az semmilyenképpen (kicsit fura, de remélem érthető példa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!