Szomszédom jut eszembe xd zenész, influencer, műsorvezető, és fiú..mindig úgy megy meg a kondiba is h van rajta alapozó ing, frissen borotvalkozik...stb most meg hot pattanas haja el van fekudve jó nagy szakálla van, boltból jött épp, köszönt alig ismertem rá 😂😂😂😂
2020. ápr. 8. 12:24
12/15 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele hogy alapból nem vagyok szép. Azt nem nevezem szépségnek amit magamra aggatok (pilla, ruha, műköröm, smink). Mivel itthon vagyok nem sminkelek, nem frizurázkodok, melegítőben vagyok, ezért rosszabbul nézek ki, viszont kevésbé érdekel, mint átlagos időszakban.
2020. ápr. 8. 14:00
13/15 anonim válasza:
Én soha életemben nem jártam kozmetikusnál, a körmöm is természetes, műkörmöm se volt soha, de lakkozni se szoktam. Amikor festem a hajam, azt is magamnak szoktam (most épp az is természetes, csak az alja színes, de most nyugodtan hagyom kikopni). Fordrászhoz kb 3 évente megyek alapból, szóval engem ezek közül semmi se érint. Nem sminkeltem már vagy 8 éve, a sminkkészletem egy BB krém és egy szemöldökceruza, de itthon ezeket sem használom.
Nem érzem magam csúnyának, mint ahogy máskor sem szoktam. Nem vagyok Victoria secret modell, de nem is ebből élek, nem kell annak lennem :D
2020. ápr. 8. 14:36
14/15 anonim válasza:
Nem. Egyszer voltam kozmetikusnál, de nem lett változás. Ez nem azt jelenti, hogy olyan ronda vagyok :D, hanem hogy nincs olyan probléma a bőrömmel, amire a tucatnyi Ordinary termékem ne lenne megoldás.
2020. ápr. 8. 19:22
15/15 anonim válasza:
Én igazi természetes lány vagyok, nem járok kozmetikushoz,magamnak szedem a szemoldokom formara, magamnak tisztitom az arcom, ugyis a dm-be, rossmanba, gyogyszertarba megveszem az ehez szukseges termékeket és nem vagyok béna,így magamnak csinálom,hajam most ugyis növesztő fázisban van, szempillam is van, viszonylag hosszu es dus, és fekete így nekem nem kell műt be últnem egyedul ami zavar a sotet karikak a szemeim alatt, de ha ki pihenem magam halványul, nem látom magam csunyának, sőt mivel amiota karantén van, nem sminkelek!pedit élek halok a sminkelésért persze nem maszk szerűen sminkelek,megtanultam meglátni magambana szépet, illetve azt hogy a természetes a legszebb,és a mű milyen ronda is. 16/L. Szóval másokal ellentétbe én ugyanugy megvagyok magamal békélve hogy kinek tetszem e meg szarom le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!