Karantén alatt csúnyábnak érzitek magatokat?
Én magamat nagyon, tudom tudom ez a legkisebb baj most de rajtam sajnos meglátszik.
Nem lehet kozmetika esetleg szempilláshoz járni, az arcom is tele pattanással.
Volt 2D pillám ami nagyjából kihullott, annyira nem viselte meg.
Hétköznapokon volt rajtam smink de mióta volt ez a pilla mást nem, ha olyan helyre mentem akkor alapozót.
Nem tartom magam szépnek egyáltalán...
Maszk alá minek sminkelni, meg gumikesztyűhöz minek műköröm - én így vagyok vele. Na jó, még megvan a körmöm, de nem sokáig, mert vírusidőben nem megyek körmöshöz, majd csak utána.
A hajam szerencsére most is szép, magam festem, 3 hetente.
Én nem.
Nem szoktam magam sminkelni a hétköznapokon csak spirálozok mert szerencsére alapból olyan hosszúak a pilláim mintha mű lenne. Nem csúnya ragyás az arcom, bár egy kezelés már ráférne, felfrissíteni a bőröm. Szemöldököm tetoválva van, arra nincs gondom. Hajamat addig magamnak festem amíg nem lehet fodrászhoz menni. Körmeimet meg letojom magasról, lereszelem a géllakkot ahogy nő le aztán majd kilakkozom.
De akkor se ez a legnagyobb problémám hogy csúnyának látom-e magam vagy nem.
Épp az a baj hogy te sminkkel meg műszempillával látod magad szépnek.
Milyen karantén?
Én dolgozok, amúgy nem vagyok csúnyább mindég is szép voltam.
F/43
akkor ha úgyis kihullott a műpilla, újra sminkelhetsz :)
hajrá, nyomás a sminktükörhöz, alapozó, spirál, szemhéj, pici rúzs/szájfény, ha szereted, ne felejts el megfésülködni, próbálj ki egy frizurát, amit régóta szeretnél, de a reggeli rohanásban sosincs idő megcsinálni, vedd fel az utcai ruhádat, és felejtsd el a kinyúlt-szakadt melegítőt mára!
csak azért mert senki nem lát, még nézhetsz ki jól, ha éppen atól érzed magad jobban. esetleg ha jól sikerült a szett, csinálj szelfit is :) (már ha szeretsz.)
Ja a gyantát is megoldom magamnak otthon. Nincs olyan hogy lehetetlen csak tehetetlen.
(2-es voltam)
A hiba a te fejedben van. Azt hiszed, hogy akkor vagy szép, ha valami vakolat van rajtad?
Keress majd fel egy pszichológust! Az önbizalomhiányodat nem fogja a smink megoldani, mint ahogy látod? Ha nincs rajtad vakolat, akkor máris sírsz, pánikba vagy esve, a semmi miatt.
Nőj már fel agyilag, könyörgöm!
Az arcod meg azért van tele pattanással, mert biztos sz..rt szrral eszel össze, nincs meg a napi minimum 2 liter víz elfogyasztásod, túl sok olajos, zsíros kaját eszel.
Hallgasd meg ezt a két videót, légy boldog, örülj, hogy egészséges vagy! :)
Tévedsz!
Sajnos nem vagyok egészséges, komoly betegségem van amit nem lehet gyógyítani.
Nagyon egészségesen étkezem és rengeteg folyadékot iszok, és meg sportolok is heti 5x.
Ja és orvosnál is voltam de nem változott a bőröm.
Ha nem tartom magam annak ez van, nem tetszhet mindenki és nekem pont magam nem tetszik ez van.
Kiváncsi voltam mások, hogy gondolkodnak most magukról, van elég bajom elhihetitek, de attól miért ne lehetnék kiváncsi? Miért ne érdekelhetne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!