Lányok ti mennyire érzitek "szépnek" magatokat ott lent? És mit tesztek, hogy ápoltak legyetek?
Én már elfogadtam, hogy salátás vagyok. Egyik barátomnak sem okozott problémát, hogy olyan, amilyen, inkább szerették.
Ápoltságért naponta fürdök, használok intim törlőkendőt és havonta gyantáztatok.
Esztétikailag nem vagyok oda a nemi szervekért, egyik nemnél sem. Inkább a mell és számos más testrész jön be, de saját magamon kevés dolog tetszik (nem is vagyok szép, az tény). Ez semmi problémát nem okoz nekem, a páromnak pedig fura módon tetszem annyira, amennyire kell :D
Ápolás? Fürdök. A szőrzet jelentős csökkentésében pedig a párom segít, sokkal szórakoztatóbb úgy, mint magamnak, no meg nem is férek magamhoz könnyen.
Ezen még sosem gondolkodtam. Vannak testrészek, amikhez nem társítok szépséget vagy csúnyaságot, ilyen a könyök, köldök, nemi szerv...vannak és funkcionálnak, tehát elégedett vagyok velük :D
Ápoltságért hetente szőrtelenítek és rendesen tisztálkodom.
Elégedett vagyok teljesen magammal lent :D Nem salátás, nem lóg ki semmi, szépen zár vagy hogy mondjam :D
Emiatt nincsen a szexnél se bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!