Ti meddig bírnátok egy olyan állapotot, hogy kidolgozzátok magatokat minden nap és utána mikor hazamentek belekerültök egy ingerszegény környezetbe, ahol semmi nem történik? Nem keres titeket soha senki. És holnap indul a következő nap.
Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 23:26
1/11 anonim válasza:
Jelenleg is ebben vagyok, lassan 3 éve én szerintem max 1 évig húzom még de nagyon max, mindenem megvan pedig sem ez nem sokáig tartható.
2/11 anonim válasza:
1 évig bírtam, aztán K.O. Depresszió, infarktus, stb. Aztán TELJES életmódváltás, munka váltás, új, kreatív hobbik, sport, új ismerősök, és pikk-pakk rendbejöttem.
3/11 anonim válasza:
Én ugyanezt csak 2,5 hónapig tudtam elviselni, annyira mélyre kerültem, hogy már az úttesten sem néztem körül átkeléskor. Nagyon vártam a halált. Felmondani nem mertem az itthoniak miatt, végül szerencsére (?) kirúgtak. 12 óráztam, volt, hogy heti 1 szabadnapom volt.
4/11 anonim válasza:
Nem bántásból. De mégis mi történhetne otthon? Keress egy hobbit, járj el konditerembe, könyvtárba, nyelvtanfolyamra vagy kb bárhova. Ha olyan emberekkel vagy körülvéve, akikkel közös az érdeklődési körötök akkor előbb-utóbb barátokra is találhatsz. Ha a körülmények is ideálisak akkor egy kutyát is örökbefogadhatsz, hidd el vele kell eleget foglalkozni és így 2 életet mentesz meg.
5/11 anonim válasza:
Valószínű, hogy egész életemben ki kell majd bírnom. Az vigasztal, hogy legalább a munkámat szeretni fogom.
6/11 A kérdező kommentje:
5ös igen, becsapós volt a kérdés :) mert sokan így élik le az egész életüket sajnos
2018. márc. 2. 18:07
7/11 anonim válasza:
Igazából szerintem én simán le tudnám élni így az életem. Már most is így élek, csak annyi különbséggel, hogy egyetemre járok és nem dolgozok, koliban lakom, úgyhogy annyira nem "ingerszegény" a környezet... Nincsenek barátaim, ha én nem keresnék senkit, akkor le lennék sz#rva. Szerintem én bőven elfoglalnám magam a munkámmal, a szabadidőmben háziállatokat tartanék, kertészkednék, sportolnék, tanulnék, úgyhogy el tudnám foglalni magam, de ettől függetlenül r#hadt szomorú lennék, amiért nincs semmi társaságom. (#5 voltam)
9/11 anonim válasza:
Hali
Társat keresel?
Milyen ingerre vágysz? Mert mivel itt "beszélgetünk" az is egy inger! Az undor is 1 inger.
Tessék pontosítani a kérdést, vagy eljárkálni társaságba.
10/11 anonim válasza:
Nezd altalaban az aki kidolgozza a belet nap mint nap na nem felvagosan hanem ugy isten igazabol az nap vegen nem hogy ingerszegeny kornyezet varja mert konkretan ez sem erdekli hanem alig varja h beessen az agyba s aludjon legalabb 6orat reggel fel6ig. Amikor napi 1,5 orat utaztam oda vissza a munkahelyig plussz bent 9 10 ora munka alig vartam h haza erjek s bele huppanjak az agyba nem hogy meg csevegjek az ismikkel baratokkal kussra es csendre vagytam meg a messengerrol is kileptem a paromhoz is volt h hetkoznap este 2 mondatra volt erom furdes gyors keco rendbe tetel s az agy.Hetvegen meg bepotoltam mindazt ami hetkoznap elmaradt meg tanulas egy egy huzos idoszak utan meg az is faraszto volt h kulon foglalkozzak a tarsammal megertette errol szol a felnott let bulibol szorakozasbol proli juj de jo szorakozok ezerrel minden hetvegen letbol nem elunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!