Lányok, nők, télen ti nem érzitek csúnyábbnak, esetlenebbnek magatokat? Hogy vészelitek át a telet?
Én már nem bírom, alig várom, hogy tavasz legyen, aztán nyár, és előkerülhessenek végre a csinosabb, nőiesebb ruhadarabok, cipők. Próbálok én télen is mindig csinosan öltözni, de ez elég nehéz, főleg mert fázós is vagyok. Szeretem a szép pulcsikat, de egyikre se tudnám azt mondani hogy de nőies. Vagy nekem egy csizma se tud olyan nőies lenni, mint egy magassarkú kis cipő vagy slip on, akárhogy néz is ki. Sapkaról, sálról, kabátrol már ne is beszéljünk. Szeretem a csinos darabokat ezekből is, hogy télen is kinezzek valahogy. Mégis mindig olyan ormótlannak érzem magam.
A bőröm is fehér lesz télen, nyáron szebb az arcom és a hajam is valahogy. Várom hogy újra fehér nadrágot, virágos nadrágot, csipkés kis felsőket lehessen húzni. Más is van így vele? :D
Nekem nincs bajom a téllel. Bocsi de egy slip on minden csak nem nőies :D Egy szép, formás, nem ormótlan csizma sokkal nőiesebb. Egyébként csizmából is vannak magassarkúak.
Nadrágjaim ugyanolyanok, mint tavasszal, ősszel. Egy pulcsitól nem érzem magamat kevésbé nőiesnek, meg azért mást is lehet hordani. Vékonyabb felső, blúz és rá kardigán vagy blézer.
Kabátból is vannak nagyon csinosak. Én most szövetkabátot hordok, mert nincs olyan hideg, az kifejezetten csinos. Ha hidegebb lesz, akkor pufi féle, de az sem csúnya.
A párom burkoltan közölte velem, hogy kevésbé vagyok csinos, mint egyébként... kedves férfi :D
Kissé szarul telt a szilveszter, mert nem esett jól. De amúgy igaza van, ám akkor is... :P
Én ilyenkor vagyok szebb, nyáron és tavasszal is fennáll a veszély, hogy leég a bőröm. Meg fehér is vagyok, ami nyáron nem valami sikkes. Nem vagyok különösebben fázós se.
És pluszkilók is vannak rajtam egy ideje, szóval nem nagyon várom a jó időt. Így jobban tudom palástolni, hogy be vagyok öltözve. Igaz, nyárra simán leadhatom a felesleget, csak sajnos nehéz nekiállni a mozgásnak meg a lemondani a finom kajákról.
Csak a jó alakú, könnyen barnuló lányok várják a nyarat. :D
Télen még szoknyát hordani is kellemesebb, legalábbis nekem, mert ritkábban kell borotválni a lábam. Egy vastag harisnyában nem látszanak a szőrszálak.
Én a telet és az őszt szeretem. Sportolok hogy jó alakom legyen, és így nem szoktam nőietlennek érezni magam. Nekem tetszik a tudat, hogy a pulóver alatt milyen dögös testet bújtatok. :D
Én hordok combcsizmát, magassarkú csizmát és bokacsizmát, szoknyát, szűk felsőt, v kivágású hosszú ujjút, szóval ha ilyeneket belecsempészik az ember, szerintem az elég nőies, és még bőrt se kell mutatni. :D
Én csak azért érzem magam esetlennek télen, mert cipelni kell a kabátot, szóval foglalt a kezem😊
Amúgy ugyan olyan nőiesnek érzem magam ilyenkor is.
Ebben az enyhe télben meg már már nyári ruhában is lehetne rohangálni(igaz én csak alváshoz igénylem a meleget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!