Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők, télen ti nem...

Lányok, nők, télen ti nem érzitek csúnyábbnak, esetlenebbnek magatokat? Hogy vészelitek át a telet?

Figyelt kérdés

Én már nem bírom, alig várom, hogy tavasz legyen, aztán nyár, és előkerülhessenek végre a csinosabb, nőiesebb ruhadarabok, cipők. Próbálok én télen is mindig csinosan öltözni, de ez elég nehéz, főleg mert fázós is vagyok. Szeretem a szép pulcsikat, de egyikre se tudnám azt mondani hogy de nőies. Vagy nekem egy csizma se tud olyan nőies lenni, mint egy magassarkú kis cipő vagy slip on, akárhogy néz is ki. Sapkaról, sálról, kabátrol már ne is beszéljünk. Szeretem a csinos darabokat ezekből is, hogy télen is kinezzek valahogy. Mégis mindig olyan ormótlannak érzem magam.

A bőröm is fehér lesz télen, nyáron szebb az arcom és a hajam is valahogy. Várom hogy újra fehér nadrágot, virágos nadrágot, csipkés kis felsőket lehessen húzni. Más is van így vele? :D

2018. jan. 5. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem,én fordítva vagyok.Télen egyszerűbb,csak annyi bajom van,hogy keskeny a vállam,sok szép kardigán csúnyán áll szétengedett hajjal,sállal,na ettől kiborulok,de akkor összefogom a hajamat.Ki nem állhatom a nyarat,és a vékony ruhákat.
2018. jan. 10. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Azt mondják csini vagyok.50-52 kg 167 cm.Mégis gyűlölök vetkőzni,nem is szoktam.A tél sokkal elegánsabb évszak.Szövetkabát,harisnya,szoknya...
2018. jan. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!