Mit csináltok ha a szokottnál sokkal csúnyábbnak érzitek magatokat?
Biztos veletek is megesik, hogy azért nincs kedvtek kimozdulni otthonról, mert nem érzitek jól magatokat a bőrötökben.
Velem néha előfordul, hogy úgy érzem, fel van puffadva a hasam, és semmi nem áll jól, a párás levegőtől csapzott lesz a hajam, a válozékony idő miatt, egyik pillanatban fázom, másikban melegem van, emiatt a bőröm is verejtékes. Így egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben.
Ti mit tesztek ilyenkor? Vagy hogyan előzitek meg az ilyen jellegű problémákat?
Mindenképpen igyekszek valamit tenni gyorsan, mert ha menni kell, hát menni kell, azért nem maradhatok ki mert szarul néztem ki reggel.
A hajam ha nem jó, megpróbálom összekötni valahogy, vagy feltűzni. Habár váll alá ér egy kicsivel, szóval nehezebb, de megoldható. Ha éppen rossz kedvem van és nem vagyok megelégedve az alakommal akkor olyat veszek fel, amiben nem látszik az, amit éppen takarni akarok. pl. hosszú, bő pulóver, hosszúnadrág, akármi...
Ha nem muszáj menni, akkor otthon maradok. Pl. buliba volt, hogy azért nem menetem el, mert nagyon pattanásos volt a homlokom, és semmi kedvem nem volt mutogatni.
Ha muszáj menni, akkor általában megnyugtatom magam, hogy szép vagyok(mert egyébként szeretem magam, csak vannak ugye rossz napjaim), szépnek KELL lennem, eddig szép voltam, most is az vagyok. Szóval próbálom magam meggyőzni. Meg figyelem az emberek, osztálytársaim reakcióit, "oké, nem fakadnak sírva az emberek, ha meglátnak, oké, senki nem mondja milyen szarul nézek ki, akkor annyira rossz nem lehet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!