Körömgomba ellen ecet? Meddig kell használni?
Figyelt kérdés
Szóval mind a két nagylábujjamat sikerült pár hónapja leverni, és ugye a kék voltok folyamatosan nőttek le. Viszont most ahogy már lassan majdnem teljesen lenőtt láttam, hogy a körmöm azon a helyen teljesen levált és egy "buborék" van alatta, és ha jól látom ott gombás lett a körmöm, el van sárgulva körülötte, csak ugye eddig annyira nem figyeltem, főleg csak a kék foltot láttam. Nem szeretném, hogy az egész körmöm olyan legyen, szóval most elkezdtem ecetes vízben áztatni a lábamat. Ér ez egyáltalán valamit? Fele almaecet, fele sima. Mennyi idő mire elmúlik? Ha lenőtt az a rész akkor elmúlik a gomba?2020. márc. 21. 02:12
1/3 anonim válasza:
AZ ecet nem ér semmit!
Vegyél a gyógyszertárban körömgombára való "körömlakkot", és azt használd elöírás szerint. (NEM szines, nem látszik, csak hatásos)
2/3 anonim válasza:
Nem ér semmit az ecet. Használj normális szert, méghozzá még most, amíg nem terjed el, mert később csak szájon át szedhető vényköteles gyógyszerrel lehet kiírtani.
3/3 anonim válasza:
Az ecet semmit sem ér. Meg a teafa olaj talán, de a lábköröm olyan vastag, hogy azon nem fog hatni. Még a gyogyszertárban kapható gombaellenes készítmények sem biztos. A legtöbb esetben bőrgyógyász ír fel belsőleg szedhető gyógyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!