Az almaecet/ecet jó korpás és zsíros haj ellen?
Pár napja vettem észre hogy korpásodik a hajam.
Zsírosodni meg már kb 2 éve,mióta serdülő korba léptem.
Ezek ellen jó az almaecet vagy a sima ecet?
Hogyan használjam?
Igaz,hogy pattanásokra is jó?
A válaszokat előre is köszönöm.
tényleg jó,simán mosás után öblítsd le vele a hajadat,én féltem a szagától úgyhogy raktam bele egy kevés levendula olajat ami szintén jót tesz a hajnak,és igen,a citromlé és az ecet is jó a bőrre ha időnként áttörlöd vele de csípi a bőrödet
ja,még annyit hogy én sima ecettel szoktam öblíteni
Ecetet eszedbe ne jusson az arcodra kenni!! Maradandó hegeket és lukakat csinál ha van egy még nem begyógyult seb az arcodon! Pattanásra semmiképp!!! A citromlé sem túl jó, de az legalább nem alkoholos, hanem sima gyümölcssav.
Korpás hajra pedig a szódabikarbóna+natur joghurt jó. Összekevered, fél órát hagyod a hajtöveken aztán hajat mosol. Valószínűleg megfázhatott a fejbőröd, azért korpásodhat ha előtte nem volt.
Zsíros hajra pedig egy kis hintőpor. Leheletnyit szórsz lefekvés előtt a zsírosabb részekre, összeborzolod, vagy kicsit megfújod hajszárítóval, hogy ne látszon. Így még 1-2 napot kibír.
Hajmosás előtt pedig tehetsz rá egy fél órára olívaolajat, vagy kókuszolajat, tojássárgával, ezzel kicsit visszafogja a fejbőr a zsírtermelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!