Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros arcbőrre mit ajánlotok?

Zsíros arcbőrre mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nagyon zsíros az arcom,ha megmosom 2 óra mulva már nagyon zsíros.Nagyon kellemetlen,mert fénylik és ha egésznap nem vagyok otthon(pl.dolgozom),nem tudom megmosni 2 óránként.Valami olyan megoldás kellene ami nem szárítja ki,mert alapozót használok és ha száraz lenne a bőröm azt nem tudnám felkenni.
2012. dec. 29. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Az alapozó például mindenképp zsírosít, azt el kéne hagyni, helyette bőrtípusnak megfelelő BB krém jöhetne szóba jó fajta púderrel.

Arcápoláshoz meg mindenkinek más válik be, én minden nap dermofil pasztát használok, csak fekete szappannal mosok arcot, reggel és este is. Ez jó az én bőrömnek, így nem zsírosodik olyan hamar.

2012. dec. 29. 18:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak,hogy barna foltok is vannak az arcomon és az alapozóval tüntetem el.Viszont itthon ha nem használok alapozót akkor is zsírosodik.A hajam is nag
2012. dec. 29. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocs a végére azt akartam még írni,hogy a hajam is hamar zsírosodik
2012. dec. 29. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!