Almaborecet tényleg jó izzadás ellen?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, ha minden este bekenel a hónaljam egy almabor ecettel átitatott vattával es reggel pedig lemosom akkor ez meggátolja az izzadást
Ezt tényleg hatásos? Ha igen nincs semmi káros hatása a bőrre?
Mert nagyon ciki amikor a pólón meglátszik az izzadságfolt
18/L
2017. nov. 4. 23:28
1/2 anonim válasza:
Ekkora baromságot rég nem hallottam.
Egyrészt, ha sokáig kenegeted, úgy ki fogja marni a bőröd, hogy beszarsz. Másrészt, az almaecetnek olyan erős, rossz szaga van, h behánysz.
Az idióta, aki ezt kitalálta, gondolom abból indult ki, hogy az almaecetnek baktériumölő hatása van, a hónaljszagot pedig baktériumok okozzák, de tovább nem gondolkodott a nyomorultja...
2/2 anonim válasza:
A bőrömet kenegetni nem szoktam, de inni rendszeresen szoktam almaecetet. Ennek ellenére ilyen meleg időben szó szerint patakokban folyik rólam a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!