Csak vékony nők lehetnek szépek és vonzóak? Főleg ferfiak véleménye erdekelne.
Nem.
Sokan fetisizálják a kövér nőket. Ez egy extrém dolog, de ahány ember annyi preferencia.
Meg kicsit úgy vettem észre, hogy az emberek többsége saját kategóriájukon belül mozogva keresnek párt.
Pl.: Volt egy nagyon jó fej, aranyos, elég kövér barátom. Mindig ha nőkről volt szó az adott választékból a legnagyobbra mondta hogy tetszik neki.
Ahogy tudom eddig minden barátnője rettenetesen kövér volt. Neki ez tetszik.
Sportosabb ismerőseim meg sportosabb nőkkel jöttek össze.
Szóval nem csak a vékony nők lehetnek szépek egy férfi szemében. Van akinek igen, de minden ilyen emberre van elgalább 2 aki máshogy gondolja.
Ez minden embernél más és más. A legtöbb férfi szerintem is a vékonyabb nőkhöz vonzódik, de ismerek nem egy olyan srácot is személyesen, akik kifejezetten a husisabb nőkhöz vonzódnak és boldog párkapcsolatban is élnek ráadásul. Sőt, olyat is ismerek, akinek ez egyáltalán nem számít, csak legyen nő és nőies.
Nekem személy szerint a vékonyabb nők a gyengéim, de ismertem olyan lányt, aki nem volt éppen a legvékonyabb fajta, mégis volt benne valami, ami miatt éreztem iránta vonzalmat és ismerek olyan lányokat is a mai napig, akik szépek, vékonyak, mégis egy ujjal nem tudnék hozzájuk érni.
Mindenkinek más az ideálja.
Számomra a női alkat ott kezdődik, hogy homokóra forma.
Legyen arányos, ne batár, ne mini.
Az arc pedig még inkább meghatározza egy ember szépségét.
+Ha mindenkinek egyforma izlése lenne gondolj bele mi káosz uralkodna.
Az "ideál" emberek megőrülnének, akik csúnyábbak, azok magányosan depisen halnának meg.
Jó, hogy mindenkinek más a "szép". 😅😅
Annyira bírom, hogy akik akár csak annyit írnak, hogy nem tetszenek nekik a duci nők azt lepontozzák nagyon durván. Míg akik azt írják, hogy ugródeszka meg mennyire egészségtelen azok fel vannak pontozva 100%-ra. Kicsit magatokba nézhetnétek és átgondolhattnátok a rohadtul bántó szavaitokat.
Üdv. egy vékony tini akit egész eddigi életében anorexiásoztak és ropiztak. És részben emiatt semmi önbizalma nincs. És ezért sírta magát álomba éveken keresztül.(annyit eszek mint egy felnőtt férfi, genetika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!