Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Oszinte kerdesre oszinte...

Oszinte kerdesre oszinte velemnyenyt kerhetek? (fiuk, lanyok valaszai egyarant erdekelne)

Figyelt kérdés
Ti elitelnetek valakit azert mert vekony es nagy orra van? Mert en nagyon vekony vagyok es az orrom is gorbe, es elonytelen az is mikor nevetek (szerintem), nektek mi a velemenyetek az ilyen testi adottsagokkal levo emberekrol? Taszitanak ezek a "tulajdonsagok"? 20F

2014. dec. 7. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam az a menő, aki tud helyesen írni ;)
2014. dec. 7. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem ítélnélek azért mert görbe az orrod, attól még lehetsz rendes, normális srác.

Ha valaki meg ez miatt nem barátkozik veled, az egy segg és nem is érdemes a figyelmedre egy pillanatra sem.

2014. dec. 7. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem bejön a nagyobb orr
2014. dec. 8. 02:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Találd meg a saját stílusod és akkor ezeket a jegyeket akár az előnyödre is fordíthatod. Pl. Ne hord XXL-el pólót, mert olyan leszel mint madárijesztő, vagy pedig passzos pólót, mert akkor olyan mint egy pálcikaember. Ellenben egy ing lehet jól állna.

Nagy orra a zsidóknak van, nekik jó szaglásuk van a pénzhez, lehet neked is?? :P

2014. dec. 8. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is! :D kereskedelmi suliba jarok megy a like:)
2014. dec. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!