Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kettős állampolgár érdekelne?...

Biankabv6 kérdése:

Kettős állampolgár érdekelne? én Magyar vagyok és szeretnék holland utlevelet. HOGYAN LEHETSÉGES?

Figyelt kérdés
Köszönöm a valaszaitokat előre is. Mivel kint élek hollandiaban. Hogyan tegyem? Vagy kihez? Fordulhatnék, jelenleg Hollandia Den Haagban vagyok van belyelentett lakhelyem is és beteg bisztositas, Stb.
2014. nov. 20. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Magyarul jól elfelejtettél :(

A magyar Okmányirodának megfelelő holland hivatalba (nem tudom ott hogy hívják, ha te sem, akkor a holland belügyminisztérium honlapján nézelődj) ballagj be, és kérdezd meg milyen papírokat kell vinned.

2014. nov. 20. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszt
2014. nov. 20. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogyhogy töröd egyébként a magyart? Emlékszem egy interjúra Szentgyörgyi Alberttel, aki 50-60 évet élt USA-ban, és pici akcentussal, szép kerek egész mondatokban nyilatkozott.

Te meg 8 év után már ly-nal írod a "jelenteni"-t, és sz-szel a "biztosítást" :( Szomorú...

2014. nov. 20. 19:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem érzem szomorúnak. Biztosan van helyesírási problémám is de az nem szomorú kitörölhetetlen vele a seggem magyarul itt Hollandiában. 😄
2015. ápr. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!