12 éves lány vagy, és 41 kiló.165 cm magas vagyok, sokszor megkapom azt a kritikát, hogy milyen vékony vagyok, de jól érzem magam a bőrömben. Mégis érdekelne hogy ez mennyire átlagos? Ha nehezebb lennék esetleg jobb lene nekem?
Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 22:27
1/6 A kérdező kommentje:
*vagyok
2018. márc. 9. 22:27
2/6 anonim válasza:
Tényleg elég soványka vagy, de 12 évesen szerintem nem akkora probléma még sokat fogsz fejlődni.
3/6 anonim válasza:
Tényleg nagyon vékony vagy, de 12 évesen még elmegy. Az viszont baj, hogy még fent vagy.
4/6 anonim válasza:
Minimum 10-zel nehezebbnek kéne lenned, 41 az borzalmasan vékony.
5/6 anonim válasza:
Még most fogsz nőiesedni, 12 évesen még nem gáz, hogy ilyen vékony vagy.
6/6 anonim válasza:
Igen, nagyon vèkony vagy, de a lányok többsége a nőiesedès mellé híznak is, úgyhogy nem baj.
Javaslom viszont hogy ez alá semmi kèpp se menyj, mert nem jó. 45-55kg az ideális számodra átlagban, de ha 60 lennèl akár az is lehetne ideális.
Ha vèkony a csontozatod, akkor belefèr, ha nem akkor nem.
Még ezt te látod. Kilátszik valamilyen csontod? Milyen az összkèp? Mennyire nèzel ki jól?
Egyèbkènt ha meg kövér lennèl azèrt szólogatnának be, úgyhogy azzal ne törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!