A női mellek többsége formátlan, csálé, lógós?
Nagyon kevés cicit láttam, ami igazán szép, formás. Most itt nem a méretekre gondolok, hanem a B és C cicikre. Rengeteg szétáll, lóg, le van lapulva. A valóságban is inkább ilyeneket látok, szép kerek almákat alig-alig.
Ez a helyzet, vagy én fogtam ki mindig azt, amit nem szerettem volna? Lányok, nektek milyen a cicitek? Hány évesek vagytok? Kor, magasság, testtömeg?
Kedves kérdező lehet , hogy az a nagy igazság , hogy te ahogyan kezdted a kírásodat "nagyon kevés cicit láttam " vagy lehet hogy egyet se.
Én például a linkelt képek közül a kettes lány alkat vagyok ,ilyen mellekkel , evidens hogy más arc és haj stb. De mi bajod te neked például ezzel a kinézettel, azzal a mellekkel. Ez neked "csále, lógó ,undorító"???? What ??? A kisujjam körmét sem kell megpiszkálnom ahhoz hogy a pasik figyelmét felkeltsem. Mert csak csorog a nyáluk amikor fel vagyok öltözve. Az az egy szerencsés pedig összeteszi a két kezét hogy így nézek ki . Amikor lekerül a ruha pedig az egész teste minden négyzetcentije megfeszül a látványomtól . És még vetkőznöm sem kell hozzá mert csak elég úgy rá nézzek hogy elboruljon az agya és nekem essen . Szerintem ha élőben ez a képen lévő kettes lány rád mosolyogna , megnézne , és rád kacsintana közben az utcán , azt se tudnád hogy hogy follyál szét. Olyan lennél mint egy kismama mikor épp elment a magzatvize.
Uram . Ne haragudjál, nem tudom hogy hol élsz.....
Mert amugy szex közben biztos jobb egy olyan mellet markolászni ami tapintásra olyan mint egy zsák homok .😂😂
Legyél sugardaddy , aztán majd lesz ilyen nőd . De addig remélem egy lány sem botlik beléd . Te jézus isten . "Lenne rá igény"-ed. Akkor ezzel megsugtam mit kell tenned.
Rád se nézne egy olyan akinek mű melle van. Egyértelmű hogy a "luxus" pasikra hajtanak , na de nem egy farkalás miatt , hanem oda pénz kell meg kinézet . Nem kevés. Az olyan meg nem nő . Vagyis elnézédt én szerintem nem nő.
Ez azért komoly példája a világban hogy egyes emberek mennyire az elképzelés kontra valóság világát élik.
Te az elképzelés álomvilágának ködében botorkálsz , ezt jobb ha tudod. Na de nem mintha nem mondták volna előttem eleget.
Elnézést kérek ha néhol "inzultáltalak" valamivel . Csak eléggé felidegesít hogy majd valamelyik normális lány majd ilyen férfiba fog bele akadni , aki csak az önbecsülését fogja leépíteni , holott lehet hogy más normális pasiknak ő majd 10 /10 lesz tetőltől talpig a melleivel együtt!!
21:00-ás (kiemelném azt, hogy NULLA-NULLÁS)!
Hidd el, 10-nél is több nőt volt szerencsém boldoggá tenni. Csak 2 -nek volt nagyon szép formás melle. Egyik sem volt szilikonos.
Ezt írad: " Ez neked "csále, lógó ,undorító"???? What ??? "
Nem, azok nem csálék. Kicsit laposkák, de ugyan úgy szeretgetném őket. Én (veled ellentétben) soha nem helyeztem egy mondatba az undorító szót egyetlen egészséges női testrésszel sem! Te miért teszed???
Továbbá ezt is írtad: "Szerintem ha élőben ez a képen lévő kettes lány rád mosolyogna , megnézne , és rád kacsintana közben az utcán , azt se tudnád hogy hogy follyál szét."
Biztosan nem. Ha olyan cicije lenne mint a korábban általam említett 2 lány valamelyikének (egyiknek D-s volt másiknak B-s), és alakra, arcra is hozná azt az élményt, akkor SEM folynék. Nem vagyok folyós tinifijú.
"Az az egy szerencsés pedig összeteszi a két kezét hogy így nézek ki . Amikor lekerül a ruha pedig az egész teste minden négyzetcentije megfeszül a látványomtól "
Nem sokat tudok rólad, de nagyon önteltnek és beképzeltnek tűnsz. Nem szeretnék olyan "szerencsés" lenni, mint a kis papucsod. Én nem feszülök meg egy pár cicitől, akármennyire is szépek. Egy nő nem csak ennyiből áll. De nálam Te már a stílusoddal úgy elvágtad magad, hogy akkor sem állna fel a farkam, ha fizetnél érte.
Nekem a herék nem tetszenek. Nincs szép here. De eszembe nem jutna emiatt a férfiakat becsmérelni vagy bántani.
Ez a különbség nő és férfi közt. Ha a nőnek nem tetszik valami, azt le kell nyelni, ez van, ha egy férfinak nem tetszik valami normális dolog, autista, érzéketlen módon megjegyzéseket tesz és bánt.
"De eszembe nem jutna emiatt a férfiakat becsmérelni vagy bántani."
Én sem becsméreltem a nőket. Nem is értem miért írod ezt le. Bocs, de senki nem kérdezte, hogy mi bajod a herékkel.
Elnézést kedves kérdező , lehet hogy a stílusommal gond van , de ne aggódj , a te stílusoddal még nagyobb gondok vannak , lsd.: Előttem szólók. Mindenki erre asszociál ha még nem tűnt volna fel kedves kérdező.
És hogy megnyugtassalak, ha az utolsó ember lennél a földön sem kellenél.
Annyi oka volt a hozzászólásomnak hogy Pusztán elképeszt hogy hova fajulnak az emberek , a média és maga a társadalmunk légköre miatt. Mert már egy nő nem nő , ha nincs két nagy műanyag lökhárítóval ellátva . És sajnos az ilyen férfiakból mint te , egyre több van. Tisztelet a kivételnek ,bocsánat a normális férfiaktól.
És ismételni tudom önmagamat a korábbiakból , hogy csak azokat a nőket sajnálom , akik ilyen egyénbe botlanak bele, aki azt mondja például nekem , hogy " nem csak ennyiből áll egy nő" .
Ne haragudj te hallod magad ? Ponntosan hogy a kérdéseddel mondod meg a valót, és hazuttolod meg a mostani válaszoddal saját magad állítását .
Én nem kötekedni akarok. De válasz adás előtt inkább gondold végig mit beszélsz.
Mert ponnt te vagy az az "egyén" aki azt állítja hogy normális (utolsó képen szereplő nő ) az az igazi nő (a többi képen szereplő nő ) pedig csálé , lógós stb. Akkor mint külső szemlélő tegyük fel már azt a kérdést kedves kérdező , hogy akkor neked miből áll egy jó nő? Mitől nő egy nő?
Két szilikontól.
És ezzel a megnyilvánulás dologgal pedig annyi a helyzet , hogy itt te az első mondatoddal , megszólalásoddal vágtad el magadat mindenkinél.
És tudod , nem kell ahhoz az embert ismerni ahhoz ,hogy megtudd milyen. Mert sokszor elég egy megszólalás . Itt már te azzal kezdted hogy leszóltad a nőket az első mondatoddal . Akkor könyörgöm miről beszélünk!?
Az én stílusomról? Röhej.
Én kizárólag csak a te személyeddel közöltem "inzultáló " dolgokat. Még külön ki is emeltem az általánosításoknák hogy tisztelet a kivételnek.mert hála a jó égnek sokan nem ilyenek. Mert sok normális férfi van aki nem a műanyag nőkre izgul fel (igazán).Te pedig velem ellentétben nem csak nekem hanem a "valóságba élő nőket" szóltad le ezzel , írtál "inzultáló "dolgokat.
A szépség relatív. Szóval amit te csúnyànak tartassz, az másnak a legeslegszebb.
Nem is értem mi értelme van ennek a kérdésnek..
Az egészet végig olvastam, és az az érzèsem hogy direkt gerjeszted itt a feszültséget, mert önbizalom hiànyos vagy, nem àllnak szóba a lànyok veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!