A női mellek többsége formátlan, csálé, lógós?
Nagyon kevés cicit láttam, ami igazán szép, formás. Most itt nem a méretekre gondolok, hanem a B és C cicikre. Rengeteg szétáll, lóg, le van lapulva. A valóságban is inkább ilyeneket látok, szép kerek almákat alig-alig.
Ez a helyzet, vagy én fogtam ki mindig azt, amit nem szerettem volna? Lányok, nektek milyen a cicitek? Hány évesek vagytok? Kor, magasság, testtömeg?
"Hogy kerül ide a borotválkozás?"
"A szőrt meg el kell távolítani. Puncin maradhat, máshol nincs keresnivalója egy női testen. Kivétel a pihék. Azok cukik, mint egy napos csibén is :-)"
Gusztustalan vagy.
18:30-as, már látom. Igen, valaki már korábban (akkor is nagyon helytelenül) megemlítette a szőrösség kérdést. Reagáltam rá (hibáztam, beismerem), de elfelejtettem. Sorry.
De felőlem maradj köldökig érő hónaljszőrrel, meg szőrös lábbal. De aztán ne jajjgass, ha első szex után minden pasi menekül. Ez szól a 77%-osnak, meg a hasonszűeknek is.
Kedves 18:51-es!
Nem vagyok a cicád. Felnőtt férfi ember vagyok (adófizető). Parancsba te senkinek semmit nem adhatsz ki (mint ahogy én sem), mert nem vagy katona. Viszont MEG LEHET KÉRNI az illetőt. A nyelvet nem csak arra lehet használni, hogy ismeretlen embereket méltatlan módon inzultálj a neten felszínes megítélés alapján úgy, hogy amúgy a szemébe sem mernél nézni, mert tudod hogy saját nyomorod szintjére akarod csak lehúzni.
Ha ezt -hogy szereted a csupasz testet, és hogy viszont te hogyan (nem) szőrtelenítesz- már az ismerkedés kezdetén tisztázod. AKkor megkíméled magadat is, meg a potenciális partnert is. Hatékonyabbá válik a párkeresésed.
Én rendszeres időközönként amúgy is lecsupaszítom magam az arcomon, felső testemen és intim tájékon is. Viszont az, hogy a lábamat és seggemet borotváljam/gyantázzam/epiláljam/IPL-ezzem, totálisan ki van zárva. De nincs is ezzel baj, nem passzolhat mindenki mindenkihez.
Mivel a gravitáció teszi a dolgát, a legtöbb mell lefelé lóg. Biztos van olyan, ami felfelé, de olyat még nem láttam.
Ettől függetlenül nincs ezekkel semmi baj.
A jövőre való tekintettel, hogy ne csalódj ekkorát később, szeretnélek tájékoztatni, hogy ha látsz valamit képen, és azt látod, hogy a valóság kicsit más, akkor ideje felnőni és nem elhinni mindent, amit a média ad a szádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!