A rosszul megválasztott, formátlan, lelapuló, gyorsan zsírosodó haj mennyiben változtatja meg a viselője kinézetét?
Sokan csúfolnak, hogy ronda vagyok. Szerintem arcra nem lennék annyira gáz, meg így idegenek is mondták már, hogy amúgy nincs velem semmi baj, olyan átlagosan szép vagyok, csak éppen a hajam az, amivel mindig gondom van... 1 éve növesztem, most a vállamnál jár, de nem nagyon áll jól ez a hosszúság...vagy lehet, nem is a hosszúságával van a baj, hanem az alakjával. Összevissza áll, mindenhol ugyanolyan hosszú, hamar zsírosodik... Ráadásul pont nyári szünetben, a sulikezdés előtti héten vágattam frufrut...és hát nagyon nem áll jól....persze azóta már nőtt, meg amúgy mindig elcsatolom innen, de rájöttem, sokkal jobban állt a régi, amikor volt egy laza oldalfrufrum és csak úgy elsepertem a szememből vagy hogy is mondjam... Csak hát ezt is sikeresen elcsesztem. Úgyhogy a hajam most nagyon gáz.
Szerintetek lehet, hogy emiatt mondják rám, hogy ronda vagyok?
14l
Köszönöm a válaszokat.
Hát próbálom növeszteni, csak közbe nagyon törik, viszont ha még rövidebbre vágatnám, megint gáz lenne, mert nem áll jól a rövid haj :S
14 évesen pont beindulnak teljes gőzzel a hormonok. Nekem vékonyszálú volt és borzasztóan zsírosodott. De nem mostam meg mindennap kibírtam azt a pár évet, mert különben hozzászokik a hajad és még gyorsabban fog zsírosodni és onnan már nehéz visszaállni. Ha nagyon zavar használj gagyi samponokat, a legolcsóbbakat, mert azok nagyon szárítanak. Vagy reggel tegyél fel egy kis szárazsampont vagy hintőport (de jól oszlasd el, nehogy fehér maradjon). Amúgy nekem elmúlt a zsírosodás a kamaszkorral szóval emiatt ne aggódj, tényleg csak ezt a pár évet kell kibírni. :)
Amúgy ha neked is vékonyszálú, akkor a fazonját frissitsd fel egy kis tépett, lépcsőzetes fazonnal, az egy kicsit megkönnyíti a hajat és nem tűnik olyan laposnak. :)
Jah, és a frufru extra rossz ilyenkor, mert a bőröd is kezd zsírosodni és ott jól hozzátapad a homlokodhoz, ha hordasz sapkát meg főleg. De a frufrudat megmoshatod minden reggel, hogy jól álljon, de az egészet tényleg ne.
(előző voltam)
Ez tényleg a korod miatt van, el fog múlni. 14 évesen az én hajam is borzalmasan nézett ki.
Ha jól áll, akkor mások előtt fogd össze addig, míg meg nem nő olyan hosszúra, amit szeretnél. Egész nap ne, mert megtöri a hajad, ha folyamatosan van benne hajgumi.
Szerintem így könnyebb elviselni, ha már kicsit zsíros és nem is ér hozzá az arcodhoz, amivel kölcsönösen tovább zsírosítanák egymást. Na meg minden alkalommal, amikor a hajadhoz nyúlsz, szintén zsírosodik, így azt is elkerülnéd. A frufrud megmoshatod naponta, az nem gond. Szerintem menj el fodrászhoz megint és vágass olyat, ami tetszik.
Köszönöm a válaszokat.
Hát nem is tudom...eddig nem nagyon mertem volna száraz samponnal hajat mosni, mert úgy tudom, hogy azok mivel nagyon kiszárítják a fejbőrt, az automatikusan még több zsírt termel és megint ott tartanék, hogy tiszta dzsuva a hajam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!