Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A rosszul megválasztott,...

A rosszul megválasztott, formátlan, lelapuló, gyorsan zsírosodó haj mennyiben változtatja meg a viselője kinézetét?

Figyelt kérdés

Sokan csúfolnak, hogy ronda vagyok. Szerintem arcra nem lennék annyira gáz, meg így idegenek is mondták már, hogy amúgy nincs velem semmi baj, olyan átlagosan szép vagyok, csak éppen a hajam az, amivel mindig gondom van... 1 éve növesztem, most a vállamnál jár, de nem nagyon áll jól ez a hosszúság...vagy lehet, nem is a hosszúságával van a baj, hanem az alakjával. Összevissza áll, mindenhol ugyanolyan hosszú, hamar zsírosodik... Ráadásul pont nyári szünetben, a sulikezdés előtti héten vágattam frufrut...és hát nagyon nem áll jól....persze azóta már nőtt, meg amúgy mindig elcsatolom innen, de rájöttem, sokkal jobban állt a régi, amikor volt egy laza oldalfrufrum és csak úgy elsepertem a szememből vagy hogy is mondjam... Csak hát ezt is sikeresen elcsesztem. Úgyhogy a hajam most nagyon gáz.

Szerintetek lehet, hogy emiatt mondják rám, hogy ronda vagyok?

14l

2012. nov. 6. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szárítja a fejbőröd, mert nem oda rakod, hanem a hajadra.
2012. nov. 7. 15:39
 12/13 A kérdező kommentje:
És akkor az úgy jó, hogy a bejbőrömet megmosom a normális samponnal, utána a hajam többi részét pedig olyan száraz samponnal? És így akkor nem fog annyira zsírosodni?
2012. nov. 7. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor ugyanott vagy, mert a faggyú a fejbőrödön termelödik és ott érzi a böröd, hogy túl kell termelnie. Ha felteszed a száraz sampon, rakja a hajadra, a fejtetödre és borzold össze, nem kerül a fejbőrödre. Ha nagyon félsz a szárazsampontól hazsnálj babahintőport az nyugtatja a bőrt és felszívja a nedvességet.
2012. nov. 21. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!