A női mellek többsége formátlan, csálé, lógós?
Nagyon kevés cicit láttam, ami igazán szép, formás. Most itt nem a méretekre gondolok, hanem a B és C cicikre. Rengeteg szétáll, lóg, le van lapulva. A valóságban is inkább ilyeneket látok, szép kerek almákat alig-alig.
Ez a helyzet, vagy én fogtam ki mindig azt, amit nem szerettem volna? Lányok, nektek milyen a cicitek? Hány évesek vagytok? Kor, magasság, testtömeg?
Nem a Zinstamodellekről beszélek. Olyan cafrangokat én nem nézegetek. Itt az oldalon is linkelnek olyanokat, aztán a kérdés, hogy melyik tetszik (igazán egyik sem). Nézzétek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
De személyesen is alig-alig találkozom igazán jó cicivel. Eddig emékeim szerint 2-höz volt szerencsém, ami nagyon szép volt. És nem, nincsenek irrális elvárásaim!!! Méretben sem!
A bimbó méret nekem full mindegy, meg az is hogy barna-e vagy rózsaszín.
Légyszi ne sértegessetek. Nem vasalok herét. Nem vagyok piperkőc. Teljesen normálisan nézek ki, csak egy kicsit sportosabban. Ostoba sem vagyok, és kegyetlen sem.
Soha senkit nem bántottam meg, nem utasítottam vissza amiatt, mert nem legoptimálisabb ez vagy az a testrésze. De attól még igény lenne rá. Ti csajok is ilyenek vagytok. A különbség annyi, hogy én fel is vállalom.
Én nő vagyok, és elég sok nőt láttam már félmeztelenül. Rettentően változatos, hogy kinek milyen, de a mellek nagy része azért (szerintem) szép formájú. A szétállás viszont természetes melleknél normális. A linkelt kérdésben levő képekből a 3. tipikus formás, de természetes mell, én azt mondanám átlagosnak. A 4., 5. már szilikon.
Ugyanilyen változatosak a férfiak is, van akinek pl gyönyörű farka van, másnak meg nem annyira, de azt is lehet ugyanúgy szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!