A női mellek többsége formátlan, csálé, lógós?
Nagyon kevés cicit láttam, ami igazán szép, formás. Most itt nem a méretekre gondolok, hanem a B és C cicikre. Rengeteg szétáll, lóg, le van lapulva. A valóságban is inkább ilyeneket látok, szép kerek almákat alig-alig.
Ez a helyzet, vagy én fogtam ki mindig azt, amit nem szerettem volna? Lányok, nektek milyen a cicitek? Hány évesek vagytok? Kor, magasság, testtömeg?
1) Nem vagyok a kisfiad
2) Láttam már igazán szép cickókat, sőt tapintottam is! Eredetiek voltak, és csodálatosak. Igaz; nem valami dagadt, elhanyagolt krumpliszedő karok között ékeskedtek.
A szőrt meg el kell távolítani. Puncin maradhat, máshol nincs keresnivalója egy női testen. Kivétel a pihék. Azok cukik, mint egy napos csibén is :-)
Nekem is elég ronda. Semmi alakja sincs, szétálló és hegyes, és még a bimbóudvarom se simul bele a cicimbe, hanem az egy plusz dombot képez.
19, 162 cm, 49 kg
14es!
A kidomborodó bimbóudvar elmondhatatlanul szexi és én pl. nagyon imádom. Sajnos, csak 25 alatti lányoknál láttam még ilyet, szerintem idősebb korra eltűnik.
Igen, gyakoriak az altalad csufinak tartott mellek mar egeszen fiatalkorban is, de ez genetika.
En szerencsere orokoltem kozepes meretu feszes melleket szep bimbokkal (regen nem annyira szerettem azokat de mar ravilagitottak hogy nincs veluk semmi baj es dicsertek is), nagyon jo tartassal tehat nem allnak szet es tenyleg siman vegigsetalnek melltarto felso nelkul az utcan😂 Barcsak orokke ilyenek maradnanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!