Lányok nektek milyen alak jön be?
Figyelt kérdés
Inkább a mackósabbat vagy a kockásabb hasat szeretitek és persze miért?2019. okt. 5. 17:03
1/7 anonim válasza:
Az aranyközéputat :D
Nem tudom megindokolni miért, ez tetszik és kész :D
3/7 anonim válasza:
Ne legyen egyik véglet sem. Azon belül tökmindegy, de tényleg.
4/7 anonim válasza:
Normális testalkatú illetve vékony pasik.
Tudom, hogy furcsa az ízlésem, de nekem az ilyen Dr Reid kinézet (Gyilkos elmék) a szexi.
5/7 anonim válasza:
Sportos, vékony, enyhén izmos. De a kockás hasat is szeretem.
Számomra az egészséges mozgásban gazdag életmód nagyon fontos.
6/7 anonim válasza:
Érdekes, hogy én nagyon szívesen megnézem a vékony fiúkat, de megölelni jobban esik egy testesebb embert. Nekem inkább legyen kicsit pocakos, mint agyonkondizott, ha ebből a kettőből kell választani.
7/7 anonim válasza:
Aranyközépút, nem szeretem az egyik végletet sem. De ha egy sovány, egy kigyúrt, és egy kövérkés (még egészséges határokon belül) srác között kellene választanom, szerintem az utolsót választanám, még mindig azt a legjobb megölelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!