Nők, lányok leginkább mi az amit nem szerettek külsőtökben? a, alkat b, arc c, haj d, mell e, fenék f, szőrzet g, csípő derék arány h, bőr i, intim terület Kérlek azt is írjátok le, hogy miért és q korotokat ha kérhetem.
Én elégedett vagyok magammal.
Ha valamit mondanom kell, akkor gerincferdülést mondanám. Ebből adódik hogy a derekam nem olyan keskeny. Vagy szimmetrikusabb puncit.
27nő
A) Alkat = Nem vagyok vékony. Körte alakom van. Túl széles csípővel és vastag combokkal. 170 cm vagyok és ahhoz ugye 75 kg ami sok :(
E) Mell = Konkrétan nincs mellem xd ha lefekszem a hátamra olyan lapos vagyok mint egy fiú ><
F) Fenék = Amikor 60 kiló körül mozogtam akkor olyan volt a fenekem mintha rácsaptak volna és úgy maraft volna. Lapos, nincsen szép kerek íve. Csak most így, hogy felszedtem a tartós kapcsolatomban +15 kilót... csak így van valami kerekebb alakja.
G) Sötéthajú lány vagyok, így a szőrzetem is nagyon problémát okoz. Egyszerűen mindenhol szednem kell a szőrt hogy ne nézzek úgy ki mint egy majom. Szedem a lábujjaimról, a lábszáramról, a combomról, az intim részemről, a hasamról, a mellbimbóm körül, a hónaljamon, az államon, az arcomon a pajesz szörzeznél, a bajszomat, a szemöldököm körül, a karomon, a kezem ujjain.
Ezen kívül zavar még a fogam mert nem fehérek hanem elefántcsont színűek és rendezetlenek.
Az arcomon az orrom zavar még... mert nagyon nagy ><
17/L
Egyedül a hajvonalam nem tetszik elől. Ezenfelül szép az arcom, arányos a testem, a mellem 10 centivel kevesebb körméterben, mint a 90, így lehet egyszer meg fogom műteni, Szép kerek a fenekem, a hajam állagát imádom, nem lapul le. Szép a bőröm, vigyázom is rá. Az intimterületem is szeretem, nem vagyok szőrös alkat sem, mindennap tudok borotválkozni, így mindig sima vagyok. Az sem zavar, hogy csak 157 centi vagyok. Hosszúak a lábaim 97 centisek, és mégis nagyon arányos a felsőtestemhez nézve. Edzem rendesen, szeretném a lehető legtovább megtartani ezt a formám.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!