16-22 körüli lányok, szerintetek mennyire csúnya egy srácnak az elálló fül?
20/f vagyok
Az a helyzet hogy elállóak a füleim és szégyenlek odamenni egy lányhoz.
Mit gondoltok erről ?
Valaki azt mondta hogy cuki valaki azt mondta hogy lapát valaki azt mondta hogy így ezzel a külsővel nem fogok senkit sem megfogni.
Belülről szerintem minden okés velem szerintem, csak a külsőmmel van a probléma ezért, illetve nem vagyok kigyúrva sem.
Őszinte véleményt kérek, és biztos van 1000 ilyen kérdés gondolom, nem néztem meg, mert a ti új véleményetekre vagyok kíváncsi
Így látatlanba nehéz megnondani. Függ attól is hogy azért mennyire áll el.
Egyet értek az első válaszolóval, hogy függ a frizurádtól is. Ha mondjuk kopasz vagy akkor ahhoz nem előnyös az elálló fül szerintem. De ha hosszabbra van hagyva a hajad akkor simán lehet nem feltűnő is.
Nézd meg ezt a szinészt. Neki is szerintem elállnak a fülei, de ettől függetlenül szerintem rohadt jól néz ki :D
18/L
köszönöm szépen a két válaszolónak a választ! :)
Rövidebb hajam, sokáig hosszú hajam volt, de jobba szeretem a rövidet.
Így nyilván jobban látszik ezen nem fogok változtatni az biztos
Még várok válaszokat :)
Köszönöm a válaszodat, sajnos igen ez a helyzet .
Én nem fogom megnűteni, de valószínűleg magányosan fogok tengődni a nagyvilágban.
Ház vannak ilyen sorsok is , ez van.
Pontosan nem tudom .
Eddig azt mondták hogy aranyos, nem tudom:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!