Lanyok! Ti irigyek vagytok az ilyen alkatu lányokra?
Figyelt kérdés
Tehat az olyan lanyokra akik bármennyit esznek nagyon keveset hiznak. Emellett laposak, hosszu vekony labuk van.2019. szept. 12. 15:08
1/14 anonim válasza:
Nekem ilyen alkatom van,sokaktól hallom,hogy de jó nekem.🤷🏼♀️
2/14 A kérdező kommentje:
#1 En is ilyen alkatu vagyok es nekem os mindenki mondja hogy milyen mazlista vagyok:D
2019. szept. 12. 15:22
3/14 anonim válasza:
Öhhömm... ti csak ennyit láttok.
De azt nem, hogy hajnalba edzés, relax fürdés, reggelivel kezdi a másik a napjàt.
S ez elvisz laza -2órát.
Azt is megjegyzem:
Rengetegen úgy irigykednek a másikra, hogy ő maguk nem igen mozdították meg a seggüket, nem igazán tettek az eredményért.
Sőt a nők 95%- a melletizmot se mozgatja meg, annyira se, hogy azok rendesen álljanak, majd csodálkoznak.
Amikor a huszonévesek többségének a melle lóg...nagyon gáz.
Kérdésem a tunyulók felé:
Igazából mennyi mindent teszel meg a cél/vágyért?
4/14 anonim válasza:
Még! Mivel tini korban fejlődik a szervezet.
5/14 anonim válasza:
Irigy nem vagyok. De tetszenek.
7/14 anonim válasza:
Nem irigylem. Van ilyen típus a családomban és ha naponta nem eszik minimum tízszer, olyan mint egy anorexiás. Én nagyon szeretem az alakomat még ha jobban oda is kell figyelnem mit is eszem.
8/14 anonim válasza:
Nem vagyok irigy.Sőt,nem is tetszik.Heti 5x edzek,egyre büszkébb vagyok magamra,hogy van egy formás,izmos combom,ami nem csontból es bőrből áll,a farizomzatom is egyre jobb,és nem vagyok olyan,mint akin hengerrel mentek át.Régen én is vékonyabb voltam,de nem szerettem,sok ruhadarab nem állt jól,nem volt rendes alakom,se kondícióm.Engem is dicsértek,hogy jajj,de csinos vékony vagyok,de magamnak nem tetszettem.
9/14 Metionin válasza:
Én is ilyen vagyok, sokáig elég nagy szívásnak éltem meg. Mindenki bámult ha leültem enni, a suliban pedig csúfoltak. Random emberek jöttek oda okoskodni, hogy egyek mert meg fogok halni. Azóta sikerült némi izmot felszedni, de hízni továbbra sem tudok. Olyan szempontból jó, hogy elméletileg ehetek amennyit akarok.
10/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen alakom van.
Sokan mondták rám hogy mázlista vagyok, meg de jó nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!