Az angol nők tényleg irigyek a kelet-európai lányokra?
Egy Londonban dolgozó ismerősöm mesélte, hogy sok brit nő idegenellenességének az alapja az, még ha ezt néha maguk előtt sem vállalják fel nyíltan, hogy a kelet-európából jött lányok sokkal szebbek náluk.
Állítólag gyakori, hogy sok házasság pont amiatt ér véget, mert a férj lelécel egy lengyel vagy éppen magyar lánnyal, de egyébként is nehezebb pasit találniuk maguknak, mióta egyre több a bevándorló nő, akik többségével külső terén nem rúghatnak labdába. Sőt sok brit férfi szerint nem csak szebbek, hanem sokkal háziasabbak és alázatosabbak a keleti lányok, így sokkal inkább férfinak érezhetik magukat mellettük, mint a már betegesen elnőietlenedett, idegbeteg angol nők mellett.
Tapasztalt-e már más is ilyet, aki Angliában dolgozik vagy hallott-e más ilyen esetekről? Ez egyszerűen csak felkeltette az érdeklődésem.
Londonban lakom, es szerintem igaz.
Amikor azt mondtam mindenkinek "ha latok sovany brit not akkor lefenykepezem" senki se vette a poent, mindenki azt hitte rosszindulatu vagyok.
Erre tessek, tegnap olvasom a HVG-n
Akkor most nincs igazam ?
Szerintem inkább pont fordítva van. Az angol csajok nagyon kedvesek és segítőkészek. Egyik angol csaj ismerősöm külföldieknek szokott segíteni minden félében, például lakás, munkahely, hivatal, közlekedés, stb.
Ingyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!