Lanyok! Ti irigyek vagytok az ilyen alkatu lányokra?
Figyelt kérdés
Tehat az olyan lanyokra akik bármennyit esznek nagyon keveset hiznak. Emellett laposak, hosszu vekony labuk van.2019. szept. 12. 15:08
11/14 anonim válasza:
Nekem ilyen alkatom van, végülis a "ránézek a csokira, plusz húsz kiló" verziónál jobb, de egyébként meg egyrészt már a Dunába ugrok a sok "egyél máááár, mert el fogsz fogyni" megjegyzéstől és az állandó kajatukmálástól, másrészt meg a sajátomnál egy kicsit sportosabb alkat tetszik igazán. :)
13/14 Sunshinedoll válasza:
Nem. Régen olyan voltam, ahogy idősebb lettem, lelassult az anyagcserém, viszont így elkezdtem komolyabban venni az egészséges táplálkozást és testmozgást, amivel hosszabb távon mindenképpen jobban jártam. Meg szerintem jobban is nézek ki most valami izomzattal és formával, mint mikor sovány voltam, mindegy mit ettem.
14/14 anonim válasza:
fele királyságom adnám érte. viccen kívül: igen. egész nap ennék tulajdonképpen. de így csak napi 1 max 2. az se rendes menü, inkább csipegetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!